Kako osvojiti zlati medalji na podjetniški olimpiadi v ZDA?

Kako osvojiti zlati medalji na podjetniški olimpiadi v ZDA?

Še pred težko pričakovanimi poletnimi počitnicami sta dve ekipi iz Novega mesta, Unibill in Heijus, pokorili svetovno podjetniško konkurenco na Genius Olympiad-i v Združenih državah Amerike in se vrnili z zlatima medaljama v svojih kategorijah.

Kje so temelji takšnega uspeha?

Javno povabilo k sodelovanju zunanjim izvajalcem in mentorjem

Razvojni center Novo mesto je v okviru projekta Podjetno nad izzive (PONI) objavil dva javna povabila in sicer Javno povabilo k sodelovanju zunanjim izvajalcem in Javno povabilo k sodelovanju zunanjim mentorjem. Oba povabila sta odprta do konca projekta, to je do leta 2023.

Prvi Cicibani so že odleteli

Prve delavnice Ciciban in robotek v Novem mestu so že zaključene. Na delavnicah je bilo 50 otrok (32 v mlajši skupini in 18 v starejši), ki so skozi igro spoznavali osnove računalništva in robotike, pri tem se pa tudi imenitno zabavali.

Bela krajina, očarala si nas!

Preživeli smo odličen Belokranjski dan na kolEsU, kjer smo skozi izlet in delavnice pokazali, kaj se je v Beli krajini uredilo z evropskimi sredstvi.

S supa v železno dobo…vse v enem vikendu!

Gosti iz mest Bihać, Bühl, Herceg Novi, Langenhagen, Torunj, Trnava in Vilafranca del Penedès ter združenja ALDA so po vikendu v Novem mestu dejali, da že iščejo datum za nov obisk, saj imamo izjemno bogato ponudbo turističnih doživetij, kulinarike in naravnih danosti. Projekt CUT (Culture Twinning) po treh srečanjih tako že kaže prve pozitivne odzive v praksi; partnersko mesto Herzeg Novi je pripravilo številne turistične ugodnosti za občane vseh mest in vzpostavlja se spletna stran projekta. Partnerska mesta po vsakem obisku podajo mnenja, predloge in vtise, ki še kako pomagajo pri nadaljnjem delu na področju turizma. Potek projekta, aktivnosti in več informacij o obisku v Novem mestu si lahko preberete v nadaljevanju.

Mednarodna konferenca »Sistemsko oblikovanje za krožne politike« na Brdu pri Kranju

V sredo, 3. julija 2019 je na Brdu pri Kranju potekala mednarodna konferenca »Sistemsko oblikovanje za krožne politike«, ki je potekala v okviru projekta Retrace. Konferenco je kot partner v projektu gostila Služba vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko. Konference smo se udeležili tudi predstavniki Razvojnega centra Novo mesto.

Outspeed Start-up

Tehnološki start-up podjetniki vabljeni k izpolnjevanju ankete, s katero imate priložnost, da dobite BREZPLAČEN priročnik za projektno vodenje v start-up okolju in BREZPLAČNO 2-dnevno izobraževanje z mednarodno certificiranimi strokovnjaki.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Javni razpis EUROSTARS

Javni razpis EUROSTARS

Datum objave: 28. 2. 2020Rok za oddajo: 3. 9. 2020Status: odprt Razpisovalec:   Morda vas zanima tudi:   Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah? Razvojni center Novo mesto d.o.o. Podbreznik 15SI-8000 Novo mesto...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This