Poletne novice Razvojnega centra Novo mesto

SeeMeet 2019

Razvojni center Novo mesto je letos nosilec konzorcija organizatorjev mednarodne B2B konference SEE MEET SLOVENIA 2019, ki velja za največji slovenski dogodek za mreženje in ponuja odlično priložnost za ustvarjanje novih poznanstev in širitev posla.

Destinacija Dolenjska v finalu

Z aktivnostmi za povečevanje turističnega obiska prelepe Dolenjske, se hkrati povečuje tudi podjetniška miselnost in udejstvovanje Dolenjcev.

Na Razvojnem centru Novo mesto smo ob podpori vseh 12 dolenjskih občin prijavili Dolenjsko kot turistično destinacijo na razpis Slovenske turistične organizacije za pridobitev naziva Evropska destinacija odličnosti, na temo »turizem dobrega počutja«.

Na območje podeželskih občin prihaja hitri internet

Približno tretjina slovenskih gospodinjstev zaradi odročne podeželske lege nima dostopa do širokopasovnega internetnega omrežja. A to se bo kmalu spremenilo, saj se bo v prihodnjih letih zgradilo 6 tisoč kilometrov optičnega omrežja na slovenskem podeželjuna katerega se bo priklopilo več kot 230 tisoč domov in drugih uporabnikov.

Spodbuda za raziskovalno razvojne projekte

Približuje se tretji rok za oddajo vlog javnega razpisa “Spodbude za raziskovalno razvojne projekte”. Rok za oddajo je 24. 09. 2019.

Okusi EU

Projekti podprti v okviru evropske kohezijske politike predstavljajo enega izmed bolj oprijemljivih dokazov vpliva Evropske unije na naša življenja. Europe Direct Novo mesto z različnimi dejavnostmi približati rezultate kohezijske politike, ki morda na prvi pogled niso tako vidni, a vplivajo prav na vsak aspekt življenja posameznika.

Outspeed Start-up

Tehnološki start-up podjetniki vabljeni k izpolnjevanju ankete, s katero imate priložnost, da dobite BREZPLAČEN priročnik za projektno vodenje v start-up okolju in BREZPLAČNO 2-dnevno izobraževanje z mednarodno certificiranimi strokovnjaki.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Na kavču #3 – Irena Žagar

Na kavču #3 – Irena Žagar

Irena Žagar, mlada podjetnica, ki jo na naših hodnikih vedno srečate nasmejano, se že nekaj let ukvarja predvsem s Facebook-om. Je tudi soavtorka dveh nastajajočih podjetniških zgodb CasualStuff in ClueKit. Pred kratkim je pri nas izvedla tudi delavnico postavitve FB...

Brezplačni 5-tedenski program v ZDA

Brezplačni 5-tedenski program v ZDA

Vabljeni, da se udeležite 5-tedenskega programa, ki se bo odvijal od 23. aprila do 30. maja 2020, od tega 4 tedne v Chicagu in 1 teden v Washingtonu. Tam bodo udeleženci pridobivali globalna znanja, pridobili izkušnje in razširili svojo mednarodno mrežo. WorldChicago...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Kontakt

Tel.: +386 7 33 72 980
E-mail: is.mn1571896166-cr@o1571896166fni1571896166

CGP katalog

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This