Poletne novice Razvojnega centra Novo mesto

SeeMeet 2019

Razvojni center Novo mesto je letos nosilec konzorcija organizatorjev mednarodne B2B konference SEE MEET SLOVENIA 2019, ki velja za največji slovenski dogodek za mreženje in ponuja odlično priložnost za ustvarjanje novih poznanstev in širitev posla.

Destinacija Dolenjska v finalu

Z aktivnostmi za povečevanje turističnega obiska prelepe Dolenjske, se hkrati povečuje tudi podjetniška miselnost in udejstvovanje Dolenjcev.

Na Razvojnem centru Novo mesto smo ob podpori vseh 12 dolenjskih občin prijavili Dolenjsko kot turistično destinacijo na razpis Slovenske turistične organizacije za pridobitev naziva Evropska destinacija odličnosti, na temo »turizem dobrega počutja«.

Na območje podeželskih občin prihaja hitri internet

Približno tretjina slovenskih gospodinjstev zaradi odročne podeželske lege nima dostopa do širokopasovnega internetnega omrežja. A to se bo kmalu spremenilo, saj se bo v prihodnjih letih zgradilo 6 tisoč kilometrov optičnega omrežja na slovenskem podeželjuna katerega se bo priklopilo več kot 230 tisoč domov in drugih uporabnikov.

Spodbuda za raziskovalno razvojne projekte

Približuje se tretji rok za oddajo vlog javnega razpisa “Spodbude za raziskovalno razvojne projekte”. Rok za oddajo je 24. 09. 2019.

Okusi EU

Projekti podprti v okviru evropske kohezijske politike predstavljajo enega izmed bolj oprijemljivih dokazov vpliva Evropske unije na naša življenja. Europe Direct Novo mesto z različnimi dejavnostmi približati rezultate kohezijske politike, ki morda na prvi pogled niso tako vidni, a vplivajo prav na vsak aspekt življenja posameznika.

Outspeed Start-up

Tehnološki start-up podjetniki vabljeni k izpolnjevanju ankete, s katero imate priložnost, da dobite BREZPLAČEN priročnik za projektno vodenje v start-up okolju in BREZPLAČNO 2-dnevno izobraževanje z mednarodno certificiranimi strokovnjaki.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Sprejemamo prijave za delavnice First Lego League Junior

Sprejemamo prijave za delavnice First Lego League Junior

Sprejemamo prijave za delavnice First Lego League Junior23.1.2020 v Šmarjeti ponovno pričenjamo z delavnicami/pripravami za festival First Lego League Junior, kjer sodeluje skupina 4-6 otrok + mentor, v starosti od 1. do 5. razreda OŠ. Letos je tema “Gradimo mesto“,...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Kontakt

Tel.: +386 7 33 72 980
E-mail: is.mn1579325390-cr@o1579325390fni1579325390

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This