Brezplačni 5-tedenski program v ZDA in #NaKavču z Ireno Žagar

Priložnost za mreženje v Chicagu

Če bi radi nadgradili svoja globalna znanja, pridobili izkušnje in razširili svojo mednarodno mrežo v Chicagu, imate do 15. novembra 2019 čas, da se prijavite na brezplačen 5-tedenski program v Chicagu. Program je namenjen podjetnikom in predstavnikom podjetniškega podpornega okolja med 25 in 40 let.

Na kavču z Ireno Žagar

Irena Žagar, mlada podjetnica, ki jo na naših hodnikih vedno srečate nasmejano, se že nekaj let ukvarja predvsem s Facebook-om. Je tudi soavtorica dveh nastajajočih podjetniških zgodb CasualStuff in ClueKit. Pred kratkim je pri nas izvedla tudi delavnico postavitve FB oglasa za začetnike. Ob tej priložnosti smo jo povprašali o nekaterih lastnostih tega omrežja. Z Ireno Žagar se je pogovarjal Aleksej Metelko.

Vpis v katalog investicijskih priložnosti slovenskega gozdno-lesnega sektorja

Namen spletnega kataloga investicijskih priložnosti v slovensko gozdno-lesno verigo je spodbuditi investicije v gozdno-lesno verigo z javno objavo investicijskih priložnosti, povezovanje deležnikov in identificiranje potreb po investicijah.

Na obisku študentje Fakultete za gradbeništvo in geodezijo.

V petek, 18. 10. 2019 so Razvojni center Novo mesto obiskali študenti Fakultete za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani.

AQUARES: Ogled primerov ponovne rabe vode na Poljskem

16. in 17. 10. 2019 smo se predstavnik Razvojnega centra Novo mesto kot vabljeni deležnik in predstavniki Občine Trebnje, ki je partner projekta AQUARES (angl. Water reuse policies advancement for resource efficient European regions), udeležili ogleda dobrih praks varčevanja z vodo in njene ponovne rabe v regiji Lodzkie na Poljskem.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This