Ste že prijavili svoje podjetje na razpis za inovacije ali strokovna izobraževanja? 

Podaljšali smo rok za oddajo vlog na povabilo Spodbujanje podjetniške inovativnosti 2017

V skladu z 11. točko Povabila »Spodbujanje podjetniške inovativnosti na območju Dolenjske in Bele krajine v letu 2017« je rok za oddajo vlog podaljšan do petka, 13. 10. 2017, do 14. ure za predlagatelje s sedežem v občinahČrnomelj, Semič, Šentjernej, Škocjan in Žužemberk. Več informacij in prijavo lahko najdete tukaj.

Prijavite se na razpis za Sofinanciranje računalniških in strokovnih izobraževanj mikro in malih podjetij/podjetnikov

Razvojni center Novo mesto d.o.o. v sodelovanju z dolenjskimi občinami vabi mikro in majhne podjetnike ter podjetja k prijavi na Sofinanciranje računalniških in strokovnih izobraževanj mikro in malih podjetij/podjetnikov, s katero si lahko podjetja povrnete do 50% stroškov.

Si želiš povečati možnost kariernega uspeha, razviti svoj potencial, poslovne zamisli in se hkrati družiti ter zabavati?

Obstaja pravi dogodek zate: predstavljamo STARTUP VIKEND NOVO MESTO – BREZPLAČEN podjetniški dogodek, kjer lahko v 2 dneh iz ideje razviješ svoj produkt.

KDAJ: petek, 20. 10. 2017 in sobota 21. 10. 2017

KJE: Podjetniški inkubator Podbreznik

Vabimo vas na praktično delavnico Družbena omrežja v turizmu

Delavnica Družbena omrežja v turizmu je primerna za vse, ki si želite: približati vaši ciljni publiki, ostati v stiku s stalnimi strankami; naučiti izkoristiti prednosti vaše Facebook in Instagram strani; izobraziti o upravljanju družabnih omrežij nasploh (priprava teksta, grafično oblikovanje, termini, povezave z drugimi spletnimi orodji, kaj je in kaj ni pametno početi na družbenih omrežjih…

Vabimo vas na izobraževanja Pet krogov – postani vodja, ki bo kos izzivom današnjega časa

Po uspešni spomladanski izvedbi programa za vodje »Pet krogov«, bomo jeseni, v Novem mestu ponovili še en sklop petih modulov.

Vabimo vas tudi k ogledu ostalih prihajajočih dogodkov ter aktualnih razpisov

Aktualne podjetniške novice najdete tukaj.

Vabljeni k prebiranju!

 

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Prijavi se

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This