Prihaja priložnost da preizkusiš prve podjetniške korake – STARTUP VIKEND Novo mesto!

Si želiš povečati možnost kariernega uspeha, razviti svoj potencial, poslovne zamisli in se hkrati družiti ter zabavati?

Obstaja pravi dogodek zate: predstavljamo STARTUP VIKEND NOVO MESTO– BREZPLAČEN podjetniški dogodek, kjer lahko v 2 dneh iz ideje razviješ svoj produkt.

KDAJ: petek, 20. 10. 2017 in sobota 21. 10. 2017

KJE: Podjetniški inkubator Podbreznik

Podaljšali smo rok za oddajo vlog na povabilo Spodbujanje podjetniške inovativnosti 2017

V skladu z 11. točko Povabila »Spodbujanje podjetniške inovativnosti na območju Dolenjske in Bele krajine v letu 2017« je rok za oddajo vlog podaljšan do petka, 13. 10. 2017, do 14. ure za predlagatelje s sedežem v občinahČrnomelj, Semič, Šentjernej, Škocjan in Žužemberk. Več informacij in prijavo lahko najdete tukaj.

Prijavite se na razpis za Sofinanciranje računalniških in strokovnih izobraževanj mikro in malih podjetij/podjetnikov

Razvojni center Novo mesto d.o.o. v sodelovanju z dolenjskimi občinami vabi mikro in majhne podjetnike ter podjetja k prijavi na Sofinanciranje računalniških in strokovnih izobraževanj mikro in malih podjetij/podjetnikov, s katero si lahko podjetja povrnete do 50% stroškov.

Želite svojemu otroku približati robotiko na zabaven način? Prijavite ga na zabavne izobraževalne delavnice!

Razvojni center Novo mesto vabi na delavnice ROBOTKI IN ZABAVNO PROGRAMIRANJE. Delavnice so namenjene otrokom od 2. do 9. razreda. Število mest je omejeno zato pohitite s prijavo.

Vabimo vas na praktično delavnico Družbena omrežja v turizmu

Delavnica Družbena omrežja v turizmu je primerna za vse, ki si želite: približati vaši ciljni publiki, ostati v stiku s stalnimi strankami; naučiti izkoristiti prednosti vaše Facebook in Instagram strani; izobraziti o upravljanju družabnih omrežij nasploh (priprava teksta, grafično oblikovanje, termini, povezave z drugimi spletnimi orodji, kaj je in kaj ni pametno početi na družbenih omrežjih…

Vabimo vas na izobraževanja Pet krogov – postani vodja, ki bo kos izzivom današnjega časa

Po uspešni spomladanski izvedbi programa za vodje »Pet krogov«, bomo jeseni, v Novem mestu ponovili še en sklop petih modulov.

Vabimo vas tudi k ogledu ostalih novic o prihajajočih dogodkih ter aktualnih razpisih

Aktualne podjetniške novice najdete tukaj.

Vabljeni k prebiranju!

Morda vas zanima tudi:

  

 

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Prijavi se

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This