Zadnje prijave za STARTUP VIKEND Novo mesto in ostale razpise!

Si želiš povečati možnost kariernega uspeha, razviti svoj potencial, poslovne zamisli in se hkrati družiti ter zabavati?

Obstaja pravi dogodek zate: predstavljamo STARTUP VIKEND NOVO MESTO– BREZPLAČEN podjetniški dogodek, kjer lahko v 2 dneh iz ideje razviješ svoj produkt.

KDAJ: petek, 20. 10. 2017 in sobota 21. 10. 2017

KJE: Podjetniški inkubator Podbreznik

Vabljeni na brezplačne vikend delavnice programiranja za otroke LEGO WE DO

Delavnice LEGO WE DO bodo potekale v petek, 27. 10. 2017 (od 17:00 do 19.00 ure) in v soboto, 28. 10. 2017 (od 10.00 do 12:00 ure) v Knjižnici Mirana Jarca Novo mesto. Gre za odlično priložnost, ki otroka na zanimiv način vpelje v svet naravoslovja, tehnike in robotike. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami!

Spodbujanje podjetniške inovativnosti 2017 – POZOR! Samo še en dan časa za oddajo vlog! 

V skladu z 11. točko Povabila »Spodbujanje podjetniške inovativnosti na območju Dolenjske in Bele krajine v letu 2017« je rok za oddajo vlog podaljšan do petka, 13. 10. 2017, do 14. ure za predlagatelje s sedežem v občinahČrnomelj, Semič, Šentjernej, Škocjan in Žužemberk. Več informacij in prijavo lahko najdete tukaj.

Iščemo nove moči na delovnem mestu Poslovni sekretar

Si zagnanzanesljiv in imaš veselja do dela? Iščemo nove moči na delovnem mestu POSLOVNI SEKRETAR. Pridruži se naši dinamični ekipi, uresniči svoj karierni potencial in razvijaj nove ideje za našo regijo. PRIJAVE MOŽNE DO JUTRI, 13. 10. 2017! 

Sofinanciranje izobraževanj mikro in malih podjetij/podjetnikov – pohitite s prijavami, rok se počasi izteka

Razvojni center Novo mesto d.o.o. v sodelovanju z dolenjskimi občinami vabi mikro in majhne podjetnike ter podjetja k prijavi na Sofinanciranje računalniških in strokovnih izobraževanj mikro in malih podjetij/podjetnikov, s katero si lahko podjetja povrnete do 50% stroškov. Prijave za sofinanciranje je potrebno poslati/dostaviti do vključno petka, 20. 10. 2017 (do 12.00 ure).

Želite svojemu otroku približati robotiko na zabaven način? Prijavite ga na zabavne izobraževalne delavnice!

Razvojni center Novo mesto vabi na delavnice ROBOTKI IN ZABAVNO PROGRAMIRANJE. Delavnice so namenjene otrokom od 2. do 9. razreda. Število mest je omejeno zato pohitite s prijavo.

Izteka se rok za oddajo vlog za Subvencijo obrestne mere 2017

Obveščamo vas, da se dne 20. 10. 2017 izteka rok za oddajo vlog za Subvencijo obrestne mere podjetniških kreditov v letu 2017 v občinah Dolenjske Toplice, Mirna Peč, Novo mesto, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan in Žužemberk.

Vabimo vas na poslovni dogodek »Povezovanje slovenskih investicijskih projektov in tujih investitorjev«

Luksemburško-slovenski poslovni klub LSBC v sodelovanju s partnerji iz Luksemburga in Veleposlaništvom Republike Slovenije v Bruslju pripravlja poslovno srečanje in predstavitev tehnoloških slovenskih investicijskih projektov z zainteresiranimi vlagatelji, organizacijami in podjetji iz regije Beneluks.

V ta namen z javnim povabilom VABIJO REGIONALNE RAZVOJNE AGENCIJEOBČINE in PODJETJA, da nam posredujejo informacije glede načrtovanih projektov, ki so tehnološke narave oz. vključujejo tehnološke rešitve. Več informacij najdete tukaj.

Še vedno aktualen Javni poziv delodajalcem za prijavo potreb po kadrovskih štipendijah 2017/2018

Javni poziv je namenjen zbiranju ponudb delodajalcev po kadrovskih štipendijah v šolskem/študijskem letu 2017/2018, s ciljem informiranja dijakov in študentov o vseh razpoložljivih kadrovskih štipendijah pred izbiro izobraževanja in jih usmeriti k vpisu na izobraževalne programe, ki so skladni s poklicnimi potrebami gospodarstva v regiji.

Vabimo vas tudi k ogledu ostalih novic o prihajajočih dogodkih ter aktualnih razpisih

Aktualne podjetniške novice najdete tukaj.

Vabljeni k prebiranju!

Morda vas zanima tudi:

  

 

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Prijavi se

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This