Pred koncem leta še nekaj izjemnih dogodkov

Delavnica: Upravljanje odnosov s kupci (CRM)

Kako lahko sodobne informacijske in komunikacijske tehnologije uporabimo na način, da nam bodo pomagale dosegati boljše poslovne rezultate? In ne samo to: v katero smer naj razvijamo svojo organizacijsko kulturo, da bomo obstali na trgu, na katerega že vstopajo prvi t.i. digitalni domorodci?

Več o dogodku ter prijavo na dogodek najdete tukaj.

Blogger Jure Marolt in predstavitev podjetniških idej

V Podjetniškem inkubatorju Podbreznik se nam bo pridružil Jure Marolt, po izobrazbi in v praksi novinar, v prostem času in ob dolgih večerih ustvarjalec bloga Ljubki nesmisel. Imeli pa boste priložnost slišati tudi podjetniške ideje, ki se v letošnjem letu razvijajo v našem inkubatorju.

Več o dogodku ter prijavo na dogodek najdete tukaj.

December na Dolenjskem

Kmalu bo najbolj prazničen mesec v letu. Ali se ga že veselite? Preverite kateri dogodki nas čakajo na Dolenjskem.

Mladi dokazali, da so kos tudi tehničnim izzivom

V torek, 28. 11. 2017 je na OŠ Frana Metelka Škocjan potekal zaključek 3. Podjetniškega izziva Dolenjske, ki ga je tokrat podalo podjetje Mikrografija d.o.o. Po kratki predstavitvi dvanajstih idej s strani ekip, je komisija (Boštjan Gaberc ter Nina Božjak Lipovšek) ocenila rešitve in izbrala najboljše predloge.

Uspešno zaključeno povabilo SOM 2017

Razvojni center Novo mesto d.o.o. je uspešno zaključil Povabilo “Sofinanciranje subvencije obrestne mere podjetniških kreditov na območju Dolenjske v letu 2017”. V povabilu so sodelovale Mestna občina Novo mesto in občine Dolenjske Toplice, Mirna Peč, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan in Žužemberk.

Ostale podjetniške novice

Ne spreglejte ostalih aktualnih podjetniških novic tega tedna.

Vabljeni k prebiranju!

 

Morda vas zanima tudi:
  

Pin It on Pinterest

Share This