Podvojili smo obisk na spletnih straneh

300.000 x HVALA za izkazano zaupanje!

Z veseljem sporočamo, da smo v zadnjih dveh letih podvojili obisk na vseh treh spletnih straneh. V preteklem letu smo z vašo pomočjo, na vseh treh straneh, www.rc-nm.siwww.visitdolenjska.eu in www.las-dbk.si, dosegli skupno kar 300.000 ogledov!

Praktična delavnica: Družbena omrežja v turizmu

Vabljeni na praktično delavnico DRUŽBENA OMREŽJA V TURIZMU, ki bo potekala 19. 1. 2018 v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik. Na delavnici se boste naučili kako načrtovati in postaviti Facebook stran podjetja/ znamke, kako priti do ustrezne fotografije, kako pripraviti zanimivo objavo, kako uporabljati statistike vaše Facebook strani in še mnogo več.

Več informacij o delavnici in prijavnico najdete tukaj.

Predstavitev najboljših v Mikrografiji d.o.o.

V ponedeljek, 8. 1. 2018, so prve tri uvrščene ekipe Tretjega podjetniškega izziva Dolenjske – Gimnazija Novo mesto, Šolski center Novo mesto, OŠ Drska, svoje rešitve predstavile celotnemu podjetju Mikrografija d.o.o.! Zaposleni so bili nad idejami navdušeni, razvila se je zanimiva diskusija, učenci pa so imeli tudi priložnost ogleda podjetja ter druženja in mreženja. Več o dogodku lahko najdete tukaj.

2. javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev na problemskem območju Bele krajine

Objavljen je 2. javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev na problemskem območju Bele krajine (občine: Črnomelj, Metlika, Semič) v programskem obdobju 2014–2020. Rok za prijavo je do četrtka, 15. 3. 2018.

Posvet o novostih na področju registracije nastanitvenih obratov in poročanja v turizmu

AJPES je s 1. 12. 2017 vzpostavil nov sistem eTurizem za poročanje podatkov o gostih in prenočitvah (iz knjige gostov) za namen vodenja evidence gostov, za namen spremljanja obračuna in plačila turistične takse ter za statistične namene.

Turistične ponudnike nastanitvenih kapacitet Dolenjske vabimo na predstavitev novega sistema poročanja, ki bo v sredo, 24. januarja 2018, ob 17. uri v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik.

Ostale podjetniške novice

Ne spreglejte tudi ostalih aktualnih podjetniških novic tega tedna.

Vabljeni k prebiranju!

 

Morda vas zanima tudi:
  

Pin It on Pinterest

Share This