Bi ali ne bi Airbnb?

Seminar za turistične ponudnike: Airbnb – legalizacija in poslovanje

Vabljeni na Seminar za turistične ponudnike: Airbnb – legalizacija in poslovanje, ki bo potekal 20. 2. 2018 ob 16.00 uri Podjetniškem inkubatorju Podbreznik.

Poskušali bomo odgovoriti na vprašanja kot so: Kaj je Airbnb in kako deluje? Kdo je lahko sobodajalec? Kako in kje urejamo sobodajalsko dejavnost? Kako nastaviti pravo ceno za vašo nastanitev?

Na seminar se lahko prijavite tukaj.

Delavnica CANVA: preprosto oblikovanje za splet in tisk

Vabljeni na Delavnico CANVA: Preprosto oblikovanje za splet in tisk, kjer se boste naučili uporabljati preprosta spletna orodja za oblikovanje.

Dogodek bo potekal v sredo, 21. 2. 2018, ob 12.00 uri, v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik.

Vabljeni na Filmski večer

Informacijska točka Europe Direct Novo mesto in Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto vas vabita na dva filmska večera (29. 3. 2018 ob 19.00 uri in 25. 4. 2018 ob 19.00 uri) s kulinariko Karima Hanune.

Vstopnine za ogled filmov ni.

Razpis za spodbujanje začetnih investicij in ustvarjanja novih delovnih mest na območju Pokolpja

Objavljen je sedmi javni Razpis za spodbujanje začetnih investicij in ustvarjanja novih delovnih mest na območju občin Osilnica, Semič, Metlika, Kočevje, Črnomelj, Loški Potok in Kostel v letih 2019 in 2020.

Razpis je vezan na izvajanje programa Pokolpje, ki ga v, sodelovanju s podpornimi institucijami, izvaja Razvojni center Novo mesto d.o.o. in spodbuja regionalni razvoj regije JV Slovenija.

Ostale podjetniške novice

Ne spreglejte tudi ostalih aktualnih podjetniških novic tega tedna.

Vabljeni k prebiranju!

 

Morda vas zanima tudi:
  

Pin It on Pinterest

Share This