Objavljen je razpis garancij in posojil Garancijske sheme za Dolenjsko 2018

GSD razpis 2018

Preko Razvojnega centra Novo mesto d.o.o. lahko mikro, mala podjetja, samostojni podjetniki, društva, zavodi, zadruge in socialna podjetja dostopajo do UGODNIH POSOJIL IN GARANCIJ za:

  • investicije do 120.000 EUR (ročnost do 7 let)
  • obratna sredstva do 40.000 EUR (ročnost do 3 leta)
  • zaposlovanje 5.000 EUR / novo delovno mesto ali samozaposlitev (ročnost do 3 leta)
  • predfinanciranje projektov do 60.000 EUR (ročnost do 3 leta).

Več informacij o razpisu najdete tukaj.

Trženje skozi prodajni lijak

V torek, 17. aprila 2018, ob 13. uri, vabljeni k udeležbi na delavnici Trženje skozi prodajni lijak. Delavnica traja 2 uri in je za vse udeležence brezplačna.

Izvajalec delavnice je Damir Horvat, podjetnik, ki v praksi dela in se preživlja s tistim, o čemer predava – o prodajnih lijakih in email marketingu. Svetuje podjetjem kaj in kako naj naredijo, da bodo povečali donosnost (ROI) in avtomatizirali pridobivanje novih strank ter prodajo.

Delavnica Skozi oči turističnih delavcev

Delavnica za turistične ponudnike z Mirjano Ivanušo Bezjak: »Prisrčno dobrodošli cenjeni in spoštovani gostje – skozi oči turističnih delavcev

Kdaj? 19. 4. 2018 ob 10.00 uri.

Kje? Podjetniški inkubator Podbreznik Novo mesto.

Vsebina: Prvi kontakt, vloga turističnih deležnikov ter pričakovanja gostov, praktični primeri, mreženje in še mnogo več.

Poletne delavnice Ciciban in robotek

Želite, da vaš otrok aktivno preživi poletne počitnice? Želite svojemu otroku približati robotiko na zabaven način? Prijavite ga na poletne delavnice CICIBAN in ROBOTEK.

Delavnice so namenjene otrokom od 8. do 15. leta starosti. Izvajale se bodo v Novem mestu, Metliki, Črnomlju in Trebnjem.

Filmski večer

Po uspešno izvedenem filmsko – kulinaričnem večeru, ki je potekal v četrtek, 29. 3. 2018, vas Informacijska točka Europe Direct Novo mesto in Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto vabita na naslednji filmski večer s kulinariko Karima Hanune, ki se bo odvil 25. 4. 2018 ob 19.00 uri.

Vstopnine za ogled filma ni.

Uspešen zaključek 4. Podjetniškega izziva Dolenjske

V torek, 10. 4. 2018, smo na Osnovni šoli Grm uspešno zaključili Četrti podjetniški izziv Dolenjske, ki se nanaša na projekt Mreža postajališč za avtodome po Sloveniji, katerega nosilec je Občina Mirna.

Na tokratnem izzivu so sodelovali učenci in mentorji iz šestih dolenjskih osnovnih in srednjih šol. Skupaj je pri projektu sodelovalo okoli 80 udeležencev, med poslušalci zaključnih idej pa sta bila tudi župan Občine Mirna, Dušan Skerbiš ter ravnateljica Osnovne šole Grm, Zdenka Mahnič.

Ostale podjetniške novice

Ne spreglejte tudi ostalih aktualnih podjetniških novic tega tedna.

Vabljeni k prebiranju!

 

Morda vas zanima tudi:
  

Pin It on Pinterest

Share This