Večer blockchain priložnosti in priložnost, da podate svoje ideje za prihodnjega župana

Podjetniški večer: Blockchain priložnosti

Vsakodnevno je moč zaznati številna področja (finance, zavarovalništvo, veliki javni sistemi…) na katerih blockchain tehnologija spreminja obstoječe poslovne procese.

Na dogodku bosta Vasja Bočko, direktor podjetja Iryo, in Rok Gornik, community manager podjetja SunContract, predstavila, kako koncept BLOCKCHAIN prinaša revolucijo v varovanje in upravljanje velikih baz podatkov.

Če bi jaz bil/a župan/ja

Lokalne volitve so pred vrati. Zakaj ne bi kandidatom za župane vnaprej povedali, kaj potrebujemo in kako bi lahko izboljšali kakovost življenja v naših lokalnih skupnostih?

Podajte svoje predloge in soustvarjajte naše mesto.

Noč ima svojo moč v Novem mestu

V petek 28. 9. 2018 se bodo v Novem mestu v okviru Evropske noči raziskovalcev pod skupnim imenom NOČ IMA SVOJO MOČ dogajale raznovrstne aktivnosti.

Pokukajte na www.nocmoc.si.

Brezplačno usposabljanje: Spletna trgovina

Vabljeni na usposabljanje Spletna trgovina, kjer boste izvedeli vse ključne stvari, ki so potrebne za uspešno spletno trgovino, od postavitve, do urednikovanja, analiziranja, izvedbe, marketinga.

Svoje izkušnje bo delila Nastja Kramer, solastnica podjetja Malinca.

SeeMeet Slovenia 2018

SeeMeet Slovenija 2018 je mednarodni B2B forum, ki ponuja edinstveno platformo za podjetja z različnih področij. Izkoristite dva dni vnaprej dogovorjenih sestankov z vašimi potencialnimi partnerji.

Virtualna pisarna – enostavna, fleksibilna in ugodna poslovna rešitev za sodobnega podjetnika

Virtualna pisarna – enostavna, fleksibilna in ugodna poslovna rešitev za sodobnega podjetnika.

Povabilo Spodbujanje podjetniške inovativnosti 2018

Objavljen je razpis za sofinanciranje inovativnih podjetniških idej na območju Dolenjske in Bele krajine. Predmet vloge za sofinanciranje je lahko izdelek, storitev ali razrešitev proizvodnega, tehnološkega, trženjskega, organizacijskega, poslovnega, okoljskega ali drugega podjetniškega izziva (problema) na inovativen način.

Seminar: Poslovanje v Jugovzhodni Aziji

Vabljeni na seminar z naslovom »Poslovanje v JV Aziji: Vstop na najbolj dinamične trge sveta iz držav ASEAN in priložnosti za slovenska podjetja na teh trgih«.

Seznam prostih kadrovskih štipendij 2018/2019

Na spletni strani smo objavili sezname prostih kadrovskih štipendij za prihajajoče šolsko/študijsko leto, zato študente in dijake vabimo k rednemu spremljanju naše spletne strani. Tako boste sproti obveščeni o prostih kadrovskih štipendijah v naši regiji.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Povabilo Spodbujanje podjetniške inovativnosti 2018

Povabilo »Spodbujanje podjetniške inovativnosti na območju Dolenjske in Bele krajine v letu 2018« Namen Predmet vloge za sofinanciranje je lahko izdelek, storitev ali razrešitev proizvodnega, tehnološkega, trženjskega, organizacijskega, poslovnega, okoljskega ali...

Razpis SOM 2018

Objavljen je razpis Subvencija obrestne mere za leto 2018 Namen Namen razpisa je preprečiti finančno izključenost pri financiranju in omogočiti dostop do finančnih virov predvsem mikro in malim podjetjem, samostojnim podjetnikom, zadrugam, zavodom, socialnim...

Page 1 of 212

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Ljubljanska cesta 26
SI-8000 Novo mesto

OBČINE

Kontakt

Tel.: +386 7 33 72 980
E-mail: is.mn1537687466-cr@o1537687466fni1537687466

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Prijavi se

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This