Po katera nova podjetniška znanja boste prišli tokrat?

Startup vikend Novo mesto 2018

Polnimo še zadnja mesta na letošnjem Startup vikendu. Že 30 nas je. Ne zamudi priložnosti da se spoznaš s hitrimi in učinkovitimi podjetniškimi koraki.

Preberi si več o tej odlični brezplačni priložnosti in se hitro prijavi.

Finale Startup vikenda

V soboto, 10. novembra ob 18.00, se začne finale Startup vikenda! Zaključni dogodek bo odprt za javnost. Pridružil se bo kampanji EU SI ti, čakajo vas koncert (Anina in Joey iz zasedbe Generator), foto kabina, filmi EU&ME, stojnice za mlade (Europass, Eures, Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji, Europe Direct Novo mesto), simulacija razgovora za službo, kulinarika iz držav EU ter seveda odlična žirija in nepozabni pitchi ekip, ki bodo predstavile svoje delo.

Internet stvari: Kaj prinaša nova tehnološka revolucija?

Ali si predstavljate dan, ko vam bo zjutraj hiša sama skuhala kavo, oz. vas bo avto kar sam odpeljal po opravkih, hladilnik pa sam naročil hrano? To bo čas, ko bodo roboti sami obdelovali polja in proizvajali produkte, vi pa boste imeli več časa za zabavo in druženje.

Četudi se vam zdi povedano znanstvena fantastika, te dnevi niti niso več tako daleč, saj prihaja nova era interneta, ko le ta ne bo več namenjen samo ljudem, pač tudi napravam, strojem, vozilom. Prihaja internet stvari!

Vabljeni na turistični hackathon

Zopet imate odlično priložnost da se spoznate s hitrimi in učinkovitimi prvimi koraki v svetu podjetništva prepletenega s turizmom.

Tema prvega dolenjskega turističnega hackathona je oblikovanje “Inovativnega turističnega produkta Dolenjske z višjo dodano vrednostjo”.

Brezplačna delavnica: Ali se mi splača biti normiranec?

Na delavnici boste spoznali pogoje za vstop med normirance in izstop iz tega sistema, katere evidence je potrebno voditi, kako se obračunava davek od dohodka, osnovo za prispevke, kakšne so omejitve in spodbude in še in še.

1,25 milijona evrov za gospodarstvo Pokolpja

MGRT je objavilo Javni razpis za sofinanciranje večjih začetnih investicij na problemskih območjih 2019. Javni razpis je namenjen spodbujanju začetnih investicij ter ustvarjanju ali ohranjanju delovnih mest na upravičenem problemskem območju.

Brezplačna delavnica: Motivacija in stres

O stresu je bilo prelitega že veliko črnila. Vemo, da ima neobvladan stres izrazito slabe učinke na telesno in duševno zdravje. Presenetljivo malo pa je ljudi, ki dejansko tudi ukrepajo in poskrbijo zase v boju s tem morilcem št. 1 današnjega časa. Pa tako malo je potrebno: stres razumeti in izmed množice metod obvladovanja stresa najti tiste prave zase.

Vabilo na 10. poslovno konferenco Mednarodno povezovanje lokalnega podjetništva – Slovenska podjetnost kroži prek meja.

Osrednjo tema konference bo mednarodno povezovanje lokalnega podjetništva oz. podpora malim in srednje velikim podjetjem pri vstopanju na tuje trge. Posebnost konference je v tem, da so med gosti zunaj meja Slovenije predstavniki slovenskih gospodarskih zbornic in poslovnih klubov v tujini ter podjetniki slovenskega rodu. Jubilejna konferenca se bo odvila tokrat na Koroškem.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Kontakt

Tel.: +386 7 33 72 980
E-mail: is.mn1555716551-cr@o1555716551fni1555716551

CGP katalog

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This