Nagradno vprašanje in vavčerji za MSP

Dobra higienska praksa oz. HACCP v praksi

Vabljeni na delavnico o uporabi sistema HACCP (angl. Hazard Analysis Critical Control Point), s katerim nosilci živilske dejavnosti nadzorujejo dejavnike tveganja za varnost živil.

Nagradno vprašanje: Kaj pomeni kratica POPRI?

Odgovore pošljite v facebook poštni nabiralnik (beri: messenger) Podjetniškega inkubatorja Podbreznik do petka, 1. februarja 2019, do 9. ure.

Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali srečneža, ki bo po pošti prejel praktično nagrado. Obljubimo, da ne bomo poslali popra.

Vavčerji  – nov program spodbud za mikro, mala in srednje velika podjetja ter zadruge

Z letošnjim letom se uvaja nov program spodbud malih vrednosti za mikro, mala in srednje velika podjetja ter zadruge (v nadaljevanju: MSP) – vavčerski sistem. Vavčerji bodo MSP omogočili bistveno poenostavljen dostop to sofinanciranja posameznih storitev, s pomočjo katerih bodo krepila svojo konkurenčnost in kompetence. Izvajalec spodbud je Slovenski podjetniški sklad.

Trendi digitalnega marketinga 2019

Vabljeni na predavanje Trendi digitalnega marketinga 2019 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga – od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje.

Prejemniki naših novic lahko pridobite popust za vstopnico s kodo »rc-nm«.

LAS Dolenjska in Bela krajina pripravlja projekt na temo spodbujanja rokodelstvain povezovanja lokalnih rokodelcev.

V ta namen smo si ogledali primer dobre prakse v Škofji Loki, kjer so s pomočjo evropskih sredstev vzpostavili Rokodelski center DUO. V kolikor vas projekt zanima, spremljajte spletno stran in facebook profil Podjetniškega inkubatorja Podbreznik.

20-urno usposabljanje Poslovna nemščina

Brezplačno 20-urno usposabljanje z naslovom Poslovna nemščina v Škocjanu.

Delavnica Canva: preprosto oblikovanje za tisk in splet

Vabljeni na delavnico Canva.

Predavanje: Optimizem kot faktor uspeha

Če ste se tudi vi odločili, da boste v tem letu bolj optimistični, vendar vseeno potrebujete nekaj spodbude, vabljeni na delavnico na temo optimizma.

Razpis: Zakup spletnega oglasnega prostora in besed na tujih trgih »Destinacija Dolenjska«

Odprt je Razpis za zakup spletnega oglasnega prostora in besed na tujih trgih “Destinacija Dolenjska”.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Mreženje prebivalcev PIP-a in podjetniški mentorjev

Sredi vrhunca poletne dopustniške sezone, so naše misli že usmerjene v čas, ko se podjetniški tempo pospeši. Zato Razvojni center Novo mesto organizira MREŽENJE PREBIVALCEV PIP-a in PODJETNIŠKIH MENTORJEV. Namen dogodka je predstavitev nekaterih podjetniških zgodb in...

Brezplačno usposabljanje: ABC podjetništva za začetnike

Razmišljate o samostojni podjetniški poti? Ste podjetnik začetnik in potrebujete odgovore na številna vprašanja, ki se vam pojavljajo, ko delate svoje prve korake na samostojni poti? SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija vabi na 10-urno brezplačno usposabljanje ABC...

Izobraževanje za mentorje podjetniških aktivnosti

Intenzivno, večletno delo na področju razvijanja podjetniških kompetenc pri mladih kaže odlične rezultate. Največji uspeh v preteklem šolskem letu sta osvojeni zlati medalji na podjetniški olimpiadi v ZDA, ki pripadata dijakom s Šolskega centra in Gimnazije Novo...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Kontakt

Tel.: +386 7 33 72 980
E-mail: is.mn1566086115-cr@o1566086115fni1566086115

CGP katalog

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This