Nagradno vprašanje in vavčerji za MSP

Dobra higienska praksa oz. HACCP v praksi

Vabljeni na delavnico o uporabi sistema HACCP (angl. Hazard Analysis Critical Control Point), s katerim nosilci živilske dejavnosti nadzorujejo dejavnike tveganja za varnost živil.

Nagradno vprašanje: Kaj pomeni kratica POPRI?

Odgovore pošljite v facebook poštni nabiralnik (beri: messenger) Podjetniškega inkubatorja Podbreznik do petka, 1. februarja 2019, do 9. ure.

Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali srečneža, ki bo po pošti prejel praktično nagrado. Obljubimo, da ne bomo poslali popra.

Vavčerji  – nov program spodbud za mikro, mala in srednje velika podjetja ter zadruge

Z letošnjim letom se uvaja nov program spodbud malih vrednosti za mikro, mala in srednje velika podjetja ter zadruge (v nadaljevanju: MSP) – vavčerski sistem. Vavčerji bodo MSP omogočili bistveno poenostavljen dostop to sofinanciranja posameznih storitev, s pomočjo katerih bodo krepila svojo konkurenčnost in kompetence. Izvajalec spodbud je Slovenski podjetniški sklad.

Trendi digitalnega marketinga 2019

Vabljeni na predavanje Trendi digitalnega marketinga 2019 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga – od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje.

Prejemniki naših novic lahko pridobite popust za vstopnico s kodo »rc-nm«.

LAS Dolenjska in Bela krajina pripravlja projekt na temo spodbujanja rokodelstvain povezovanja lokalnih rokodelcev.

V ta namen smo si ogledali primer dobre prakse v Škofji Loki, kjer so s pomočjo evropskih sredstev vzpostavili Rokodelski center DUO. V kolikor vas projekt zanima, spremljajte spletno stran in facebook profil Podjetniškega inkubatorja Podbreznik.

20-urno usposabljanje Poslovna nemščina

Brezplačno 20-urno usposabljanje z naslovom Poslovna nemščina v Škocjanu.

Delavnica Canva: preprosto oblikovanje za tisk in splet

Vabljeni na delavnico Canva.

Predavanje: Optimizem kot faktor uspeha

Če ste se tudi vi odločili, da boste v tem letu bolj optimistični, vendar vseeno potrebujete nekaj spodbude, vabljeni na delavnico na temo optimizma.

Razpis: Zakup spletnega oglasnega prostora in besed na tujih trgih »Destinacija Dolenjska«

Odprt je Razpis za zakup spletnega oglasnega prostora in besed na tujih trgih “Destinacija Dolenjska”.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Širimo coworking in delo z novimi mladimi podjetniki

Širimo coworking in delo z novimi mladimi podjetniki Naš coworking je s svojimi 100m2 postal premajhen, oziroma že kar nekaj časa imamo zapolnjena vsa mesta. Zato smo se odločili da coworking dejavnosti namenimo novo pisarno in s tem omogočimo razvoj novi generaciji...

Razpis: Vavčer za zaščito intelektualne lastnine

Vavčer za zaščito intelektualne lastnine Predmet javnega razpisa Predmet javnega razpisa je sofinanciranje: priprave patentne prijave, prijave modela, znamke prijave in/ali vzdrževanja in/ali širjenja prijave v tujino prevoda prijave Upravičeni stroški Upravičeni...

Razpis: Vavčer za certifikate kakovosti

Vavčer za certifikate kakovosti Upravičeni stroški Upravičeni stroški: stroški, ki so nastali od  1. 1. 2019 dalje, vendar najdlje 1 leto po sklenitvi pogodbe Stroški priprave na certificiranje, to so stroški zunanjega izvajalca, ki se ga izbere pred prijavo na javni...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Kontakt

Tel.: +386 7 33 72 980
E-mail: is.mn1550415854-cr@o1550415854fni1550415854

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This