Aprilske novice Razvojnega centra Novo mesto

ABC podjetništvo za podjetnice začetnice

Podjetnice začetnice, vabljene na spletno usposabljanje. Namen usposabljanja je razvoj podjetniških kompetenc. Uspešno zaključen program in v letu 2019 ustanovljeno podjetje bosta pogoj za sodelovanje na natečaju za najboljših 30 poslovnih modelov, ki bodo nagrajeni s finančno spodbudo.

Delavnica “Vavčerji in druge aktualne podjetniške spodbude 2019” 

Na delavnici “Vavčerji in druge aktualne podjetniške spodbude 2019″ bodo predstavljeni:

  • razpisi Slovenskega podjetniškega sklada, s poudarkom na vavčerjih
  • neposredno financiranje podjetij s strani SID banke,
  • posojila Garancijske sheme za Dolenjsko,
  • subvencija obrestne mere za leto 2019,
  • razpis Štipendijske sheme za Dolenjsko,
  • program Spodbujanja inovativnosti 2019 …

Brezplačno usposabljanje: Davčni postopek v praksi in zahtevnejši primeri ter sodna praksa obračuna davka od dohodka pravnih oseb

Vabljeni na usposabljanje »Davčni postopek v praksi in zahtevnejši primeri ter sodna praksa obračuna davka od dohodka pravnih oseb«.

Za poznavanje pravilnosti in zakonitosti obračunavanja in plačevanja posameznih davščin je zelo pomembno tudi poznavanje davčnega postopka!

Uspeh dijaških ekip na državnem tekmovanju POPRI

Uspeh dijaških ekip na državnem tekmovanju POPRI: 1. mesto je zasedla ekipa iz Srednje elektro šole in tehniške gimnazije z idejo UniBill zasedla 1. mesto, Heijus z Gimnazije Novo mesto pa 2. Čestitamo!

Mednarodna konferenca “Strateški razvoj turizma na podlagi vrednotenja kulturne dediščine”

Mednarodna konferenca “Strateški razvoj turizma na podlagi vrednotenja kulturne dediščine” je v Herceg Novem zbrala udeležence iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Poljske, Španije, Slovaške, Nemčije in Črne gore ter predstavnike Evropskega združenja za lokalno demokracijo (ALDA).

Udeležba na FIRST LEGO League Junior festivalu v Vitanju

Ekipa Razvojnega centra Novo mesto se je udeležila zaključnega festivala FIRST LEGO League (FLL) Junior v Vitanju. Poimenovali so se “Vesoljski lunarni pustolovci”, izziv pa je nosil ime “Misija Luna“, kjer so otroci odkrivali zakonitosti vesoljskega popotovanja, se družili in zabavali.

Obisk ruske delegacije iz Samarske regije

Na obisku v Novem mestu se je mudila ruska delegacija iz Samarske regije pod vodstvom guvernerja g. Dmitrija Azarova. Obisk je nadaljevanje dobrih odnosov v rusko-slovenskem poslovnem klubu Togliatti, podprt pa tudi s strani ruskega veleposlaništva v Sloveniji.

Poslovni prostor – Odlična poslovna priložnost v Škocjanu

Podjetnik iz Škocjana oddaja poslovni prostor v skupni velikosti 230m2. Prostor je opremljen z visokonapetostno elektriko, vsemi ostalimi potrebnimi priključki, sanitarijami, zagotovljene ima tudi parkirne prostore.

4. JAVNI POZIV za izbor operacij za uresničevanje ciljev na območju LAS Dolenjska in Bela krajina

Animacijske delavnice za razvoj projektnih idej v okviru 4. javnega poziva ESRR bodo na Mirni (8. 5. 2019), v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik (10. 5. 2019) in v Metliki (14. 5. 2019).

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

OBVESTILO UPORABNIKOM storitev SPOT Svetovanje

OBVESTILO UPORABNIKOM storitev SPOT Svetovanje

V času nevarnosti okužbe z virusom SARS-CoV-2 prosimo vse uporabnike storitev mreže SPOT Svetovanje, da vsa osebna svetovanja prestavijo.Uporabniki storitev naj se za nujne osebne obiske na regijskih točkah SPOT Svetovanje predhodno dogovorijo po telefonu ali...

Četrti in s tem zadnji poziv za Wi-Fi bon-voucher je objavljen

Četrti in s tem zadnji poziv za Wi-Fi bon-voucher je objavljen

Četrti in s tem zadnji poziv za Wi-Fi bon-voucher je objavljen – zabeležite si datum in uro: 17. marec 2020 ob 13.00. Evropska komisija bo razdelila 974 bonov v vrednosti 14,2 milijonov evrov. Pred pozivom se morajo vse občine obvezno registrirati na strani....

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This