Priporočila Evropske komisije Sloveniji glede gospodarske politike

Vabilo mladim, občinam in mladinskim organizacijam v Jugovzhodni regiji na regijski dogodek projekta Rastimo skupaj 2019

Vabilo mladim, občinam in mladinskim organizacijam v regiji Jugovzhodna Slovenija na regijski dogodek projekta Rastimo skupaj 2019.

Projekt izvajata Mladinski svet Slovenije in Urad RS za mladino v sodelovanju z izbranimi občinami in mladinskimi organizacijami. Cilj projekta je razvoj lokalnih mladinskih politik.

Letošnji projekt Rastimo skupaj je osredotočen na informiranje mladih in vključevanje mladih v procese odločanja.

Kohezijska politika v obdobju 2021-2027

Evropska komisija je 5. junija, v okviru postopka evropskega semestra, objavila predlog priporočil za posamezne države članice glede njihovih gospodarskih politik za naslednjih 12-18 mesecev.

Koledar poletnih prireditev na Dolenjskem

Vabljeni k ogledu koledarja poletnih prireditev na Dolenjskem. Bilo bo zabavno, sproščeno in smeha bolno. Ne verjamete? Preverite sami.

Delavnica Metodologija popisa poslovnih con in subjektov inovativnega okolja za območje Slovenije

V okviru projekta “Metodologija popisa poslovnih con in subjektov inovativnega okolja za območje Slovenije” je bila v prostorih Podjetniškega inkubatorja Podbreznik izvedena delavnica na regionalni ravni. Namen delavnice je bila predstavitev delnih rezultatov in pridobivanja mnenj regionalnih razvojnih agencij in občin o predlagani metodologiji za popis con in predlaganih razvojnih ukrepov za gospodarski razvoj ter spodbujanje racionalne rabe prostora.

Vabljeni na poletne delavnice robotike za otroke

Odprte so prijave na poletne delavnice Ciciban in Robotek. Preverite razpoložljive datume in lokacije izvajanja delavnic. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This