Podjetniški večer: Kako do poslovnih kontaktov v tujini

Razvojni center Novo mesto d.o.o. in Startup Novo mesto vabita na Podjetniški večer: Kako do poslovnih kontaktov v tujini, kjer bomo gostili slovensko visokotehnološko podjetje Datafy, ki se ukvarja z B2B lead generation-om.

KDAJ: 21. 9. 2017, 17.00 – 19.00

KJE: Podjetniški inkubator Podbreznik

Datafy

Datafy vam glede na vaše specifikacije dostavi zelo veliko visoko targetiranih in kakovostnih leadov, kar občutno poveča prodajo v vašem podjetju.

Podatke dobavljajo za 200+ držav in 150 panog, imajo 500+ strank globalno. Podjetje je pred kratkim prejelo €420.000 investicije tveganega kapitala.

Komu je dogodek namenjen

Dogodek je namenjen vsem podjetjem, tako startupom, kot tudi zrelim podjetjem, ki želijo na učinkovit način povečati svojo prodajo.

Special promo: startupi 10% off na storitve Datafy.it – samo za udeležence dogodka!

Cena in prijava

Dogodek je brezplačen. Prosimo za predhodno prijavo na e-naslov: ali na FB strani dogodka.

Vabljeni!

Operacija SIO-PIP-2016-17 je sofinancirana iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije.

Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This