Podjetniški večer Outfit7

Vabimo vas na Podjetniški večer, kjer nam bo podjetje Outfit7 predstavilo, kako načrtovati strategije poslovanja ter govorilo o uporabi business intelligence, benchmarkingu ter strategijah marketinga.

Kdaj in kje?

KDAJ: četrtek, 23. 11. 2017 od 17.00 – 19.00

KJE: Podjetniški inkubator Podbreznik

Zakaj se udeležiti dogodka?

Outfit7 je prvo slovensko zasebno podjetje, ki je na trgu preseglo vrednost 1 milijardo dolarjev; njihovi govoreči kosmatinci – Talking Tom, Angela, Hank in drugi – pa so postali virtualni prijatelji mlijonov ljudi po celem svetu.

Namen dogodka je tudi povezovanje ter odkrivanje priložnosti sodelovanja s podjetjem Outfit7 za dolenjska podjetja.

Outfit7 bo predstavljal Jernej Česen, VP.

Prijave

Dogodek je brezplačen in je izveden v okviru operacije SIO-PIP-2016-17. Prosimo za predhodno prijavo na e-naslov: simon.jeraj@rc-nm.si.

Vabljeni!

Operacija SIO-PIP-2016-17 je sofinancirana iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije.

Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

 

Morda vas zanima tudi:

  

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Prijavi se

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This