Podpis partnerskega dogovora med Slovensko turistično organizacijo in vodilnimi destinacijami

V okviru letošnjih Dnevov slovenskega turizma, ki so od 11. do 13. novembra potekli v ljubljanskem hotelu Union, so Slovenska turistična organizacija in vodilne destinacije slovenskega turizma podpisale partnerski dogovor o medsebojnem sodelovanju. S strani destinacije Dolenjska je sporazum podpisal Franci Bratkovič, direktor Razvojnega centra Novo mesto.

Namen dogovora je krepitev sinergij pri razvoju in promociji turizma za učinkovitejše komuniciranje in promocijo na krovni ravni slovenskega turizma, krepitev vertikalnih povezav in trženjskih sinergij od krovne do destinacijske ravni, okrepljeno razvojno-izobraževalno delo z destinacijami za pospeševanje razvoja, izboljšanja kakovosti izkušnje in konkurenčnosti produktov in učinkovitega destinacijskega upravljanja.

Razvojni center Novo mesto na podlagi soglasja vodilnih destinacij Šmarješke Toplice, Dolenjske Toplice, Novo mesto, ostalih dolenjskih občin in predstavnikov turističnega gospodarstva, nadaljuje funkcijo nosilca razvoja in promocije turizma na Dolenjskem. Aktualne vsebine in novosti lahko spremljate na spletni strani destinacije www.visitdolenjska.eu ter družbenih omrežjih.

(Foto: Nino Verdnik, Vir: STO)

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnostiDa se starejši zavedajo pomena digitalnih spretnosti, so dokazali z udeležbo na delavnici, ki jo je včeraj v okviru Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) pripravila Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki deluje...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This