Podpis partnerskega dogovora med Slovensko turistično organizacijo in vodilnimi destinacijami
V okviru letošnjih Dnevov slovenskega turizma, ki so od 11. do 13. novembra potekli v ljubljanskem hotelu Union, so Slovenska turistična organizacija in vodilne destinacije slovenskega turizma podpisale partnerski dogovor o medsebojnem sodelovanju. S strani destinacije Dolenjska je sporazum podpisal Franci Bratkovič, direktor Razvojnega centra Novo mesto.
Namen dogovora je krepitev sinergij pri razvoju in promociji turizma za učinkovitejše komuniciranje in promocijo na krovni ravni slovenskega turizma, krepitev vertikalnih povezav in trženjskih sinergij od krovne do destinacijske ravni, okrepljeno razvojno-izobraževalno delo z destinacijami za pospeševanje razvoja, izboljšanja kakovosti izkušnje in konkurenčnosti produktov in učinkovitega destinacijskega upravljanja.
Razvojni center Novo mesto na podlagi soglasja vodilnih destinacij Šmarješke Toplice, Dolenjske Toplice, Novo mesto, ostalih dolenjskih občin in predstavnikov turističnega gospodarstva, nadaljuje funkcijo nosilca razvoja in promocije turizma na Dolenjskem. Aktualne vsebine in novosti lahko spremljate na spletni strani destinacije www.visitdolenjska.eu ter družbenih omrežjih.
(Foto: Nino Verdnik, Vir: STO)
PRIJAVA NA NOVICE
Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?
Morda vas zanima tudi:
Objavljen je javni razpis za sofinanciranje ukrepov trajnostne mobilnosti za obdobje 2023–2029
Objavljen je javni razpis za sofinanciranje ukrepov trajnostne mobilnosti za obdobje 2023–2029 Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo je objavilo 49.527.698,93 milijona evra vreden Javni razpis za sofinanciranje ukrepov trajnostne mobilnosti za obdobje 2023–2029,...
ZLATA IN BRONASTA MEDALJA NA MEDNARODNI ZNANSTVENI OLIMPIJADI VILIPO V LITVI
Zlata in bronasta medalja na mednarodni znanstveni olimpijadi Vilipo v LitviOd petka, 2. 5., do ponedeljka, 5. 5., je v Vilni (Litva) potekala mednarodna znanstvena olimpijada VILIPO, na kateri sta sodelovali tudi ekipi Tremolis in WellForAll, ki sta se na VILIPO...
Okusno in brez odpadkov: ideje iz šolske kuhinje
Okusno in brez odpadkov: ideje iz šolske kuhinjeSte vedeli, da ljudje vsako leto zavržemo ogromno hrane. V smeti tako roma veliko sadja, zelenjave, kruha in drugih živil, ki so še vedno dobra, a jih zavržemo, ker niso več čisto sveža ali pa jim je potekel rok. V...