Po zelo dobrih odzivih udeleženih podjetij v treh preteklih letih so se organizatorji B2B dogodka SEE MEET Slovenia odločili tudi letos organizirati ta mednarodni poslovni dogodek.

Poslovna sodelovanja bodo podjetja lahko iskala med 16 -17. oktobrom v hotelu CITY Maribor.

SEE MEET SLOVENIA 2019 je mednarodni B2B forum, ki ponuja edinstveno platformo za podjetja iz različnih panog s posebnim poudarkom za podjetja s področja digitalizacije industrijskih procesov in IKT, predelovalne industrije (kovinska, izdelki iz gume in plastičnih mas), s področja energetske učinkovitosti in druge storitve.

Udeleženci lahko v zgolj dveh dneh razširijo svoje poslovanje na domačem in mednarodnih trgih z do 15 vnaprej načrtovanimi osebnimi sestanki, ki nudijo hitro in učinkovito prepoznavanje interesa za nadaljnje poslovno sodelovanje.

Ne zamudite priložnosti in se prijavite na SeeMeet 2019!

Registracija je možna vse do 22. 09. 2019

V preteklih letih je SEE MEET Slovenia stalno privabil več kot 140 udeležencev iz različnih držav jugovzhodne Evrope, Avstrije, Nemčije in Italije. Ocene udeležencev kažejo na zelo kakovostno organizacijo in dosti boljšo učinkovitost v primerjavi z drugimi podobnimi dogodki v Sloveniji.

Organizatorji dogodka

Dogodek organizirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Javna Agencija Spirit, Razvojni center Novo Mesto v sodelovanju z RIC Bela krajina in RC Kočevje Ribnica, RRA KOROŠKA regionalna razvojna agencija za Koroško regijo, Mariborska razvojna agencija, RRA Zeleni kras, Razvojna agencija Savinjske regije, Razvojni center Murska Sobota, Regionalna razvojna agencija Zasavje, Regionalna razvojna agencija Posavje in Razvojna agencija Ajdovščina.

Morda vas zanima tudi:

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

Razvojni center Novo mesto pričenja z izvajanjem 4 mesečnega programa podjetniškega usposabljanja v okviru projekta Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija. Kako poteka postopek? Prijaviš se na javni razpis za vključitev v PONI / 17.8.2020. Za 4 mesece se zaposliš na...

Startup SonicMind išče nov kader

Startup SonicMind išče nov kader

Podjetniški inkubator Podbreznik je stičišče mnogih poslovnih priložnosti. Tokrat predstavljamo ponudbo podjetja Divisia d.o.o.. Gre za novo startup podjetje, ki je letos, tudi z našo pomočjo, prišlo do 54.000 EUR sredstev razpisa P2 Slovenskega podjetniškega sklada....

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This