Ponovna raba podatkov v medicini: serija kratkih zgodb

Ameriško-slovenska izobraževalna fundacija (ASEF) v sodelovanju z zavodom LokalPatriot organizira poljudnoznanstveno predavanje, ki ga bo izvedel Luka Petravić, dr. med., štipendist ASEF generacije 2023 in mladi zdravnik, ki je po opravljenem strokovnem izpitu pred izbiro specializacije.

Predavatelj  bo predstavil svoje delo, ki ga je opravljal v laboratoriju dr. Luka Pocivavska v Chicagu, svojo izkušnjo v ZDA in ostale zanimive projekte pri katerih sodeluje (SiOHCA, eCREAMsledilnik.org). Pred kratkim je njegov projekt Zdravniki Sledilnik prejel nagrado Sozial Marie za družbene inovacije na Dunaju. 

Predavanje z naslovom “Ponovna raba podatkov v medicini: serija kratkih zgodb”, bi lahko bilo zanimivo za vse zainteresirane za področje medicine in digitalizacije zdravstva. Hkrati bi izvedeli več o ASEF štipendijskem programu, ki študentom ponuja odlično priložnosti za raziskovalni obisk v tujini in prejeli informacije iz prve roke.

Na dogodek, ki bo potekal v sredo 22. maja ob 17. uri v Kavarni LokalPatriot (Rozmanova ulica 21, 8000 Novo mesto), se je treba predhodno prijaviti do 22. maja, najkasneje do 16. ure: https://bit.ly/luka_petravic 

 

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnostiDa se starejši zavedajo pomena digitalnih spretnosti, so dokazali z udeležbo na delavnici, ki jo je včeraj v okviru Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) pripravila Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki deluje...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This