Poslovno srečanje z izmenjavo dobre prakse v družinskem podjetju Pivovarna Vizir

SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija, ki ga izvajamo konzorcijski partnerji Razvojni center Novo mesto d.o.o., RC Kočevje Ribnica d.o.o., RIC Bela Krajina in OOZ Novo mesto v sklopu aktivnosti izmenjave dobrih praks vabi na brezplačen dogodek Poslovno srečanje z izmenjavo dobre prakse v družinskem podjetju Pivovarna Vizir, ki bo potekalo v petek, 24. maja 2019

Program

09:45 – 10:00                 Zbor udeležencev pred sedežem podjetja Vizir d.o.o., Lokve 10b, Črnomelj

10:00 – 10:30                 Predstavitev in ogled proizvodnje družinskega podjetja Vizir d.o.o.

10:30 – 11:15                  Kratko predavanje o proizvodnem procesu in razvoju podjetja

11:15 – 13:00                  Vodena degustacija ob manjšem prigrizku

13:00 – 15:00                  Pogostitev s kosilom v bližnji izletniški kmetiji Zupančič, Jelševnik in druženje s predstavniki podjetja ter izmenjava izkušenj

Namen

Poslovno srečanje z izmenjavo dobrih praks je namenjeno mikro, malim in srednjim podjetjem in podjetnikom ter fizičnim osebam – potencialnim podjetnikom iz regije JV Slovenija (osrednja Dolenjska, Bela krajina in Kočevsko-ribniška subregija).

Prijave

Udeležba na srečanju je za vse udeležence brezplačna. Zaradi omejenega števila mest je prijava obvezna. Prijavite se najkasneje do : 22.5.2019 na :

Za SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija dogodek koordinira konzorcijski partner RIC Bela krajina.

O podjetju Pivovarna Vizir

Pivovarna Vizir je pionir na področju craft pivovarstva v Sloveniji. V pivovarske vode so se podali leta 2008, saj so želeli svojo prvotno dejavnost vinarstvo razširiti in s tem ponuditi  strankam nekaj novega. Kot zagnana in mlada ekipa z veliko inovativnosti in znanja so zasnovali povsem drugo strategijo. Tako so s pomočjo lastnega družinskega podjetja Mithraeum, ki izdeluje opremo za pivovarstvo, postavili svojo pivovarno in začeli raziskovati svet pivovarstva. V lastni pivovarni varijo zelo različne in z domišljijo dopolnjene stile piva.

Pivovarna Vizir je znana tudi po tem, da ponuja kupcem drugačna piva. Na tak način  radi raziskujejo kaj vse se lahko uporabi pri varjenju piva in kako dovzetni so ljudje za drugačne, nenavadne okuse. Tako občasno zvarijo tudi medeno pivo z belokranjskim medom, kostanjevo pivo iz ročno nabranega kostanja ali pa se poigrajo z začimbami in dodatki, ki so povsem naravni in iz neposredne okolice.

Proizvodnja piva raste iz leta v leto, s tem pa tudi kvaliteta in širok spekter piv. Temelj podjetja tako tvori zadovoljna in zagnana delovna ekipa, ki s svojo energijo premika meje in gradi stabilno in uspešno podjetje. V letu 2016 so tako dobili tudi uradno potrditev, saj je pivo Mr. Pride osvojilo na mednarodnem tekmovanju piv na Irskem bronasto medaljo.

Vizir je tudi prva slovenska craft pivovarna, ki nudi storitev varjenja piva za ostale blagovne znamke pod lastnim receptom. Tako v pivovarni varijo tudi poslovni partnerji, skupaj z njimi pa uspešno dvigujejo kulturo pitja piva v Sloveniji in širijo ljubezen do piva izven naših meja.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Prodaja izdelkov na platformi Etsy

Prodaja izdelkov na platformi Etsy

Je slovenski trg za vaše izdelke premajhen? Ste že slišali za Etsy, vendar ne veste, kje začeti? Ste morda že odprli trgovino Etsy, a ste naleteli na težave, ki jih ne znate rešiti? Pridružite se nam na predavanju, na katerem vam bomo predstavili način, kako...

Brez osebnega razvoja ni poslovnega uspeha

Brez osebnega razvoja ni poslovnega uspeha

Brez osebnega razvoja ni poslovnega uspehaKako aktivirati svojo osebno moč?"Življenje je sprememba. Če se nehaš spreminjati, nehaš živeti." Rainer HaakSte podjetnik ali šele stopate na podjetniško pot? Želite okrepiti svojo lastno moč in odgovornost za spremembe na...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Kontakt

Tel.: +386 7 33 72 980
E-mail: is.mn1574269025-cr@o1574269025fni1574269025

CGP katalog

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This