Brezplačno poslovno srečanje z izmenjavo dobre prakse v družinskem podjetju ROTO in KODILA

SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija, ki ga izvajamo konzorcijski partnerji Razvojni center Novo mesto d.o.o., RC Kočevje Ribnica d.o.o., RIC Bela Krajina in OOZ Novo mesto v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele krajine v sklopu aktivnosti izmenjave dobrih praks vabi na brezplačno ekskurzijo Poslovno srečanje z izmenjavo dobre prakse v družinskem podjetju ROTO, Murska Sobota in Kodila Murska Sobota, ki bo potekalo v petek, 8. junija 2018 (organiziran prevoz na relaciji Novo mesto – Murska Sobota – Novo mesto).

O ekskurziji

Ekskurzija s poslovnim srečanjem je namenjena mikro, malim in srednjim podjetjem in podjetnikom ter potencialnim podjetnikom iz regije JV Slovenija (osrednja Dolenjska, Bela krajina in Kočevsko-ribniška subregija).

Vabilo na ekskurzijo najdete tukaj.

Program srečanja

7:00 – Odhod avtobusa izpred parkirišča Qlandia Novo mesto

10:30 – 12:30 – Predstavitev in ogled družinskega podjetja ROTO

12:50 – 16:45 – Predstavitev in ogled družinskega podjetja KODILA (med 14:00 in 15:00 pogostitev v podjetju – degustacija prekmurske šunke in drugih suhomesnatih specialitet ter v nadaljevanju odlični jedilnik jedi iz hišne ponudbe dobrot)

po 20:15 – Povratek v Novo mesto

O podjetju ROTO

ROTO je družinsko podjetje z več kot 60 letno tradicijo. Proizvodnja je organizirana v 4 državah, kjer v šestih tovarnah proizvajajo preko 4.000 različnih plastičnih izdelkov v 6 blagovnih znamk, s katerimi so prisotni v 52 državah na vseh kontinentih. V skupini ROTO ustvarjajo inovativne, tehnično dovršene, vrhunsko oblikovane ter uporabnikom in okolju prijazne izdelke in rešitve.

ROTO obvladuje vse faze poslovnega cikla od izdelave orodij, razvoja in priprave materiala, proizvodnje izdelka, montaže, prodaje in marketinga, logistike ter poprodajnih storitev. Podjetje ROTO v svojih laboratorijih v razvojnem centru vsak teden razvije 2 nova izdelka. Nenehno širijo proizvodne kapacitete in uvajajo nove tehnologije, izdelke pa predstavljajo na 28 mednarodnih sejmih po vsem svetu.

ROTO je pionir in vodilno v Evropi na področju razvoja in proizvodnje čistilnih naprav in drugih izdelkov za ekologijo. V zadnjih dveh desetletjih so vgradili preko 20.000 rešitev za čisto in odpadno vodo v Evropi, Afriki, Aziji in Ameriki. ROTO je pomemben dobavitelj in razvojni partner velikim multinacionalnim koncernom, kjer predlagane rešitve v avtomobilski in navtični industriji pomenijo tudi razvojne preboje poslovnim partnerjem. Takšni izdelki so rezervoarji za tekmovalne in druge motocikle, tekmovalne jadrnice, komponente za električne avtomobile in letala itd.

O podjetju KODILA

Že tretja generacija družine Kodila je vpeta v predelavo mesa in mesnih izdelkov po preizkušenem receptu »ko veš, kaj ješ«. Ponujajo le kakovostno meso domačega porekla, ki mu pri predelavi dodajo samo sol in začimbe, pri zorenju pa si vzamejo čas. Kakovost njihovih izdelkov potrjujejo številni certifikati za višjo kakovost, s katerimi so označeni prekmurska šunka z geografsko označbo, kranjska klobasa, izdelki z eko certifikatom in prekmurska gibanica. Zorenje sušenih mesnin poteka v modernih zorilnicah, kjer so stene ometane z ilovico in ustvarjajo naravne klimatske pogoje za zorenje mesnin kot nekoč.

Prijave

Udeležba na strokovni ekskurziji je za vse udeležence brezplačna. Zaradi omejenega števila mest je prijava obvezna. Prijavite se do srede, 30. 5. 2018, do 13. ure oz. do zasedbe prostih mest, na telefonsko številko 040 197 264 ali preko elektronske pošte: .

Za SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija dogodek koordinira Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Startup program BUSINESS GLADIATOR 2024

Startup program BUSINESS GLADIATOR 2024

Startup program BUSINESS GLADIATOR 2024 Kaj je start up program Business Gladiator? Startup program najbolje opiše slogan »Scale your business«. Program je namenjen ekipam in posameznikom, ki bi želeli s start up prijemi nadgraditi svojo idejo ali podjetje in...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Ljubljanska cesta 26
SI-8000 Novo mesto

OBČINE

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Pin It on Pinterest

Share This