Razvojni center Novo mesto je partner v mednarodnem projektu, v okviru katerega se izvajajo aktivnosti za krepitev zmogljivosti načrtovanja in upravljanja z zdraviliškimi območji in mesti.

Vabimo vas, da oddate ponudbo za pripravo poročila o analizi rešitev za trajnostni razvoj zdraviliških območij, ki je vezano na delovni sklop T2 (D.T.2.6.2) v okviru projekta HealingPlaces, Interreg Srednja Evropa.

Poročilo predstavlja del aktivnosti tematskega delovnega sklopa T2 (A.T2.6), v okviru katerega bo pripravljena Strategija trajnostnega upravljanja s termalno vodo v Jugovzhodni Sloveniji.

Več podrobnosti o predmetu naročila najdete tukaj. 

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

OBJAVLJEN JE 1. JAVNI POZIV ZA VKLJUČITEV V PROJEKT PONI JV SLOVENIJA

OBJAVLJEN JE 1. JAVNI POZIV ZA VKLJUČITEV V PROJEKT PONI JV SLOVENIJA

Razvojni center Novo mesto pričenja z izvajanjem 4 mesečnega programa podjetniškega usposabljanja v okviru projekta Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija.Kako poteka postopek?Prijaviš se na javni razpis za vključitev v PONI / 17.8.2020.Za 4 mesece se zaposliš na RC...

Startup SonicMind išče nov kader

Startup SonicMind išče nov kader

Podjetniški inkubator Podbreznik je stičišče mnogih poslovnih priložnosti. Tokrat predstavljamo ponudbo podjetja Divisia d.o.o.. Gre za novo startup podjetje, ki je letos, tudi z našo pomočjo, prišlo do 54.000 EUR sredstev razpisa P2 Slovenskega podjetniškega sklada....

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This