(Pot med krošnjami, Snovalec 2019, foto: Iztok Medija)

Slovenska turistična organizacija je objavila poziv za naziv Snovalec 2020, s katerim pomaga pri uresničevanju novih inovativnih projektov – invencij v turizmu.  

Za najboljše ideje je na voljo 30.000 evrov bruto, ki jih bo STO predvidoma razdelila med tri finaliste. Gre za nepovratna sredstva, ki pa jih finalist prejme šele po popolni uresničitvi invencije oz. ene njenih ključnih razvojnih faz, v skladu z določili pogodbe. Prijave bo ocenila 7-članska strokovna komisija in najboljše avtorje povabila na predstavitev idej v živo.
Rok za uresničitev nagrajenih idej je 1.12.2020. 


Poziv Snovalec 2020 in povezavo na prijavnico najdete tu.

Rok za prijavo na Snovalca je 28.2.2020 (do 23:59). V primeru dodatnih vprašanj ali težav pri oddaji prijav pišite na inovativnost@slovenia.info

Za poziv Snovalec 2020 bo organiziran tudi informativni dan in sicer 13. februarja 2020 ob 13.00 uri v prostorih Slovenske turistične organizacije na Dimičevi 13, Ljubljana, sejna soba v 2. nadstropju.

Lani so nagrado prejeli trije projekti, ki so uresničili svojo idejo: Pot med krošnjami Pohorje na Rogli , Ogled ljubljanske tržnice z zajtrkom in Sanje & aromaterapija & gozdna kopel v osrčju divjega gozda v Vipavski dolini .

Vsi snovalci in uresničevalci zamisli, vljudno vabljeni k prijavi!

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This