Okrogli jubilej Podjetniškega inkubatorja Podbreznik (PIP), naše valilnice podjetništva, bomo obeležili z brezplačnim »meetup« dogodkom, ki se bo odvil v torek, 12. januarja 2021, od 9.00 do 12.30, preko spletnega prenosa.

Na dogodku se bomo na kratko sprehodili čez 10 let delovanja PIP, predvsem pa se bomo usmerili v zgodbe naših podjetnikov in njihove konkretne nasvete. Na podlagi svojih izkušenj vam bodo povedali kako svojo idejo razviti, kako se izogniti večjim nevarnostim v začetnih letih ter kako vam na vaši poti lahko pomagajo finančne spodbude Slovenskega podjetniškega sklada.

Dogodek bo zasledoval rdečo nit razvoja podjetnika od začetnika do uspešnega podjetja.

Na dogodku si boste lahko ogledali:

– pitche vzhajajočih startupov (BrainTrain, Skripsi, GreenGifted, Heijus, Motulii, EM Tourism)

– predstavitve uspešnih podjetniških zgodb (Hemptouch d.o.o.),

– okroglo mizo s podjetji v vzponu (SmartNinja, Cluekit, Sensedge in Goodish Agency),

– motivacijski govor (Matej Feguš, podjetje Donar d.o.o.),

– predstavitve aktualnih finančnih spodbud Slovenskega podjetniškega sklada.

 

Dogodek, ki ga vsi podjetniško navdahnjeni vsekakor ne smete zamuditi… spremljate pa ga lahko kar iz domačega udobja.

Na dogodku bi udeležencem radi poslali jasno sporočilo. Stopnja preživetja podjetij v PIP je več kot 90%. PIP je mesto, kjer svojo trdno podporo najdejo čisti začetniki, mladi, kakor tudi podjetja v vzponu.

Podjetniški inkubator Podbreznik (PIP) ni le stavba, ki omogoča mladim podjetjem ugoden najem prostorov za začetek, temveč je prava zakladnica podjetniškega znanja ter podpornih programov (SPOT JV Slovenija, Coworking Podbreznik, Startup vikend ipd.) za podporo vseh, ki pri podjetniškem vzponu potrebujejo še dodaten odriv.

V desetih letih delovanja so se na inkubatorju odvile številne podjetniške zgodbe, kar preko 150 jih je našlo svoj poslovni dom.

Razvojni center Novo mesto d.o.o. že od vsega začetka uspešno vnaša nove vsebine in znanja, ki jih podjetja potrebujejo. Prihodnost podpornega okolja se sedaj razvija v smeri inovacij, raziskav in razvoja ter vzpostavitve Makerspace-a, vse v smeri, da bo Podjetniški inkubator Podbreznik postal še boljši sopotnik podjetništvu in inovacijam v naši regiji.

 

Na dogodek se je potrebno obvezno prijaviti. Na vaš e-naslov vam pred dogodkom posredujemo povezavo do spletnega prenosa.

Dogodek sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa »Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023«, v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

 

 

INKUBATOR JE PROSTOR ZA USTVARJANJE
V našem podjetniškem inkubatorju najdejo svoj prostor različni ustvarjalci, med drugimi tudi glasbeni. Leta 2017 je bil tako posnet videospot za pesem Valentina, novomeškega ustvarjalca Erika Platona.

 

Pin It on Pinterest

Share This