Predstavitev razpisa »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij – Center za kreativnost 2020-2021«

Ob razpisu Ministrstva za kulturo »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij – Center za kreativnost 2020-2021«, Center za kreativnost, ki deluje pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, organizira podporna izobraževanja. 

Predmet razpisa so nepovratne spodbude za razvoj inovativnih projektov in podjetij s področja  kreativnega in kulturnega sektorja (KKS), razvoj novih izdelkov, storitev in procesov pri prijaviteljih (podjetjih in drugih organizacijah) ter vzpodbujanje močnejšega sodelovanja med KKS in gospodarstvom.

Na izobraževalni delavnici bomo podrobneje predstavili razpis, kriterije in način financiranja ter ostale ključne informacije v zvezi z razpisom.  Na individualnih svetovanjih pa bodo lahko kandidati iz prve roke pridobili osnovne podatke o prijavah.

Izobraževanja in svetovanja izvaja platforma Center za kreativnost (CzK), ki jo izvaja Muzej za arhitekturo in oblikovanje v sklopu podpornih aktivnosti za javni razpis Ministrstva za kulturo »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij – Center za kreativnost 2020-2021« (JR CzK 2020-2021). Celoten program izobraževalnih aktivnosti lahko najdete na spletni strani CzK.

Obvezna prijava na dogodek!

 

PODATKI O DOGODKU:

Kdaj:  28. 2. 2020, od 9.00 do 11.30 ure

Kje:  Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, Novo mesto

PRIJAVA NA DOGODEK

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

OBISK MINISTRA DR. IGORJA PAPIČA

OBISK MINISTRA DR. IGORJA PAPIČA

Razvojni center (RC) Novo mesto je v petek, 15. 7. 2022, obiskal minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Igor Papič s sodelavci in v družbi župana Mestne občine Novo mesto mag. Gregorja Macedonija.Uvodoma ga je direktor RC Franci Bratkovič seznanil z...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This