Prijave za EU projekt, moj projekt 2024 so odprte

Želite predstaviti svojo zgodbo, ki ste jo s pomočjo evropskih sredstev uresničili tudi v praksi? Predstavite vašo zgodbo o uspehu in se potegujte za naziv Naj EU projekt 2024.

V Sloveniji smo z evropskimi kohezijskimi sredstvi podprli že skoraj 20.000 projektov. Vsa ta sredstva pomenijo uresničene projekte, zaradi katerih v Sloveniji živimo bolje na številnih področjih.

 EU projekt, moj projekt 2024 je nacionalna kampanja, kjer prijavitelji projektov, sofinanciranih z evropskimi sredstvi, pripravijo predstavitev svojega projekta v obliki celodnevnega dogodka za splošno javnost. Vsak se lahko predstavi s svojo zanimivo zgodbo prek dneva odprtih vrat, delavnic za mlajše in starejše, interaktivnih razstav, kulturnih ali športnih aktivnosti in drugega zabavnega dogajanja.

Da se konkretni učinki evropskih sredstev za izboljšanje kakovosti življenja razkrijejo čim širši množici ljudi, poskrbijo na Ministrstvu za kohezijo in regionalni razvoj. Za vse izbrane projekte nudijo celostno oglaševanje v lokalnih, regionalnih, nacionalnih in spletnih medijih. Oglaševali bodo tako napoved dogodka kot tudi predstavitev projekta po dogodku. Projekti, ki ne bodo izbrani, bodo dobili njihovo podporo v obliki predstavitev na družbenih omrežjih evropskih sredstev Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj ter spletni strani www.evropskasredstva.si.

Izbrali bodo 20 finalistov, ki se bodo prek glasovanja javnosti potegovali za laskavi naslov Naj EU projekt 2024. Naj bo to prav vaša zgodba!

Izpolnite prijavnico s predstavitvijo vašega projekta. Prijave zbirajo do vključno 8. marca 2024.

 Vse informacije o PRIJAVI: EU projekt, moj projekt 2024 – Evropska sredstva

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnostiDa se starejši zavedajo pomena digitalnih spretnosti, so dokazali z udeležbo na delavnici, ki jo je včeraj v okviru Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) pripravila Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki deluje...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This