Odprt poziv evropskim podjetjem za digitaliziranje izdelkov in storitev

Projekt DigiFed ponuja sofinanciranje do 55.000 € in tehnično ter organizacijsko podporo start-upom, MSP-jem za razvoj pametnih aplikacij.

Projekt DigiFed – Zveza digitalnih inovacijskih vozlišč za vpeljavo digitalnih tehnologij s strani evropskih MSP je 17. 3. 2020 objavil svoj prvi natečaj.

Cilj projekta DigiFed je spodbuditi vpeljavo naprednih digitalnih tehnologij ali kiber-fizičnih sistemov (angl. Cyber-Physical Systems) v evropske start-upe in MSP-je s poudarkom na podjetjih, ki še niso digitalizirala svojega poslovanja.

Prijavljenim bomo pomagali pri izvajanju poslovnih načrtov v okviru zveze digitalnih inovacijskih vozlišč, s podporo Evropske komisije. Zagotovili bomo ključne podporne mehanizme za posamezna podjetja in skupine MSP-jev za spodbujanje uvajanja digitalnih tehnologij v izdelke in storitve.

O natečaju

Prvi natečaj je usmerjen v t.i. „Aplikacijske eksperimente“, kar pomeni, da ima prijavljeno podjetje inovativno idejo za nov produkt ali storitev, jasno tržno vizijo in za potrditev koncepta potrebuje tehnično in/ali poslovno inovacijsko znanje.

Prijavite se, če vaše podjetje izpolnjuje pogoje:

Načrtujete razvoj novih in inovativnih pametnih rešitev, ki združujejo fizični in virtualni svet z naprednimi tehnologijami.

Ste zainteresirani za uporabo ekskluzivnih virov in kompetenc za pospešitev tega razvoja ter želite dostopati do edinstvenega evropskega ekosistema, ki ga sestavljajo: vodilne industrijske družbe, svetovne raziskovalne organizacije, pospeševalci inovacij in zasebni vlagatelji.

Za pomoč pri prijavi na razpis se lahko obrnete na našo projektno pisarno.

DigiFed vam ponuja:

  • Dostop do industrijskih platform na področju kiberfizičnih (CPS) in vgrajenih (embedded) sistemov.
  • Podporo razvoju inovativnih tržnih produktov in storitev.
  • Do 55.000 € financiranja – kar predstavlja 70% prijavljenih stroškov projekta.
  • Strokovna znanja in izkušnje iz raziskovalnih in industrijskih centrov po Evropi.
  • Podporo upravljanju inovacij  s poudarkom na trajnostnem razvoju poslovanja s pomočjo projekta DigiFed in ekosistema Smart Anything Everywhere.
  • Storitve digitalnega inovacijskega središča (4P DIH) za povezovanje s tehničnimi partnerji (industrijskimi partnerji, raziskovalnimi organizacijami, univerzami in podobno) in dostop do različnih priložnosti širom Evrope (konference, promocije, hackathoni) ter pomoč v obliki webinarjev in delavnic v okviru projekta DigiFed.

Za več infomacij glede pogojev prijave in kako se prijaviti obiščite spletno stran.

 

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnostiDa se starejši zavedajo pomena digitalnih spretnosti, so dokazali z udeležbo na delavnici, ki jo je včeraj v okviru Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) pripravila Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki deluje...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This