Priprava projekta gradnje odprtega optičnega omrežja (RuNe) na območju optičnega vozlišča S-25 in S-27 (območje občin Novo mesto, Šentjernej, Škocjan, Šmarješke Toplice, Metlika, Črnomelj in Kostanjevica na Krki) se nadaljuje.

V roku nekaj tednov se bodo začele aktivnosti gradbene faze: postavitev optičnega vozlišča na Otočcu ter nato še gradnja primarnega in sekundarnega dela omrežja.

S tem bo občanom, ki so na seznamu za izgradnjo, omogočeno, da pridobijo hišni optični priključek, ki bo omogočal hitrost prenosa podatkov do 10 Gb/sek. Vsi, ki bodo želeli pridobiti hišni optični priključek, in nato izbirati storitve med različnimi ponudniki, bodo morali takšen priključek predhodno naročiti.

IZGRADNJA PRIKLJUČKA

Si želite izvedeti, kdaj bo izgradnja priključka mogoča tudi na vašem naslovu? To lahko preverite v aplikaciji na povezavi https://www.ruralnetwork.eu/si.html#preverjanje, v katero vnesete zahtevane podatke in dobili boste informacijo o statusu na vašem naslovu.


Za vsa vprašanja in/ali pomoč pa vam je na voljo naš center za pomoč uporabnikom na:
☎️ 01 235 15 30
📧 

 

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

OBVESTILO UPORABNIKOM storitev SPOT Svetovanje

OBVESTILO UPORABNIKOM storitev SPOT Svetovanje

V času nevarnosti okužbe z virusom SARS-CoV-2 prosimo vse uporabnike storitev mreže SPOT Svetovanje, da vsa osebna svetovanja prestavijo.Uporabniki storitev naj se za nujne osebne obiske na regijskih točkah SPOT Svetovanje predhodno dogovorijo po telefonu ali...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This