Skupaj s partnerjem TPV prikolice d.o.o., sodelujemo pri raziskovalno razvojnem projektu LIGHTTRAIL, ki ga sofinancira Republika Slovenija in Evropski sklad za regionalni razvoj.

V okviru projekta bomo partnerju pomagali pri razvoju nove družine lahkih tovornih prikolic višjega cenovnega razreda, ki bodo namenjene predvsem zahtevnejšim kupcem, ki poleg osnovne funkcionalnosti želijo tudi sodoben dizajn, ekološko sprejemljiv izdelek, zanesljivo in varno delovanje ter možnosti nadgradnje glede n njihove potrebe in želje. Cilj projekta je, da razvijemo tovorno prikolico, ki bo glede na primerljive karakteristike nosilnosti in togosti lažja od obstoječih prikolic, s čimer bomo prispevali k manjši porabi goriva vlečnih vozil. Zaradi zahtev po cenovni učinkovitosti proizvodnje bomo uvedli nove in izboljšane tehnološke procese, ki bodo primerljivi s tehnologijami, zahtevami in standardi v avtomobilski industriji in sledijo usmeritvam Industrija 4.0.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Brezplačna delavnica: Priložnosti kolaborativne robotike

Delavnica Priložnosti kolaborativne robotike Ponovitvena delavnica zaradi velikega povpraševanja. Kolaborativni roboti oz. koboti so industrijski roboti, ki lahko delajo tik ob človeku. Kolaborativna robotika je svetovno gledano v strmem vzponu in razveseljivo je, da...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Kontakt

Tel.: +386 7 33 72 980
E-mail: is.mn1558317754-cr@o1558317754fni1558317754

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This