Skupaj s partnerjem TPV prikolice d.o.o., sodelujemo pri raziskovalno razvojnem projektu LIGHTTRAIL, ki ga sofinancira Republika Slovenija in Evropski sklad za regionalni razvoj.

V okviru projekta bomo partnerju pomagali pri razvoju nove družine lahkih tovornih prikolic višjega cenovnega razreda, ki bodo namenjene predvsem zahtevnejšim kupcem, ki poleg osnovne funkcionalnosti želijo tudi sodoben dizajn, ekološko sprejemljiv izdelek, zanesljivo in varno delovanje ter možnosti nadgradnje glede n njihove potrebe in želje. Cilj projekta je, da razvijemo tovorno prikolico, ki bo glede na primerljive karakteristike nosilnosti in togosti lažja od obstoječih prikolic, s čimer bomo prispevali k manjši porabi goriva vlečnih vozil. Zaradi zahtev po cenovni učinkovitosti proizvodnje bomo uvedli nove in izboljšane tehnološke procese, ki bodo primerljivi s tehnologijami, zahtevami in standardi v avtomobilski industriji in sledijo usmeritvam Industrija 4.0.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

16. seja Razvojnega sveta kohezijske regije Vzhodna Slovenija

16. seja Razvojnega sveta kohezijske regije Vzhodna Slovenija - Novo mesto, 8. Marec 2019 Razvojni center Novo mesto d.o.o. je v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, gostil 16. sejo Razvojnega sveta kohezijske regije Vzhodna Slovenija. Na dnevnem redu seje je bilo...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Kontakt

Tel.: +386 7 33 72 980
E-mail: is.mn1553378349-cr@o1553378349fni1553378349

CGP katalog

CGP katalog najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This