Okusimo Dolenjsko z vrhunskimi mojstri

Promocija Dolenjske kot kulinarične destinacije z akcijo »Okusi Dolenjsko«

Okusite Dolenjsko v vseh pogledih. Okusite dolenjsko gostoljubnost. Zadihajte s polnimi pljuči in se naužijte razgledov, ki vam poplačajo vaš trudi pri obisku številnih hribčkov. Sprehodite se med travniki in polji, ki dolenjskim kmetom dajejo kruh in vrhunskim kuharskim mojstrom zagotavljajo visoko kakovostne surovine, iz katerih svojim gostom pričarajo gurmanske užitke.

Na Razvojnem centru Novo mesto, ki skrbi tudi za razvoj in promocijo v vodilni destinaciji Dolenjska, bomo letos v luči laskavega naziva »Evropska kulinarična regija 2021«, s katerim se Slovenija predstavlja kot izjemna kulinarična destinacija, izvajali različne promocijske aktivnosti s področja gastronomije.

Za uvod v letošnje kulinarične dogodke začenjamo z nizom kuharskih prispevkov, v katerih bodo priznani dolenjski kuharski mojstri in mojstrice pokazali, kako pripraviti preproste pristne dolenjske jedi, vsaki pa bodo dodali še svoj pridih.

Svoje mojstrsko znanje bodo z gledalci delili: Domačija Novak, Oštarija Herbelier, Gostilna Repovž, Restavracija Grad Otočec, Gostilna Vovko, Hiša Fink ter Dobrote Dolenjske.

Kuhali pa ne bodo le kuharski mojstri, ampak k sodelovanju vabimo tudi vse, ki spremljajo VisitDolenjska na družbenih omrežjih Facebook in Youtube ter spletno stran www.visitdolenjska.eu  Zanje smo namreč v sodelovanju z gostinci pripravili tedenske nagradne igre v obliki kuharskega izziva.

Za sodelovanje v nagradni igri pokukajte na https://www.visitdolenjska.eu/okusi-dolenjsko.html

Spremljajte, sodelujte in doživite kulinarične zgodbe Dolenjske tudi vi.

 

Naslovna slika: Dobrote Dolenjske | T. Jeseničnik

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Odprte so prijave v program iniciativa ALMA

Odprte so prijave v program iniciativa ALMA

Odprte so prijave v program iniciativa ALMAGre za 6-mesečni mentorski program, ki vključuje 2-mesečno delovno-učno izkušnjo v tujini.Iniciativa ALMA se izvaja do 31. 10. 2028. Njen namen je omogočiti mladim od 18. do 35. leta, ki niste vključeni v izobraževanje,...

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)Misija GREMO (GREen MObility) je vzorčen primer povezovanja gospodarstva, znanosti in države, s katero naša avtomobilska podjetja pospešeno prehajajo iz proizvodnje komponent in sistemov za motorje z notranjim...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This