Razvojni center Novo mesto d.o.o. je pričel z objavljanje seznama prostih kadrovskih štipendij delodajalcev regije JV Slovenija 2017/2018

Seznam kadrovskih štipendij za šolsko oz. študijsko leto 2017/2018 se pripravlja na podlagi prejetih prijav potreb delodajalcev in se bo sproti dopolnjeval v skladu s prijavljenimi potrebami delodajalcev, zato vse zainteresirane dijake in študente naprošamo, da spremljajo našo spletno stran, kjer bodo obveščeni o vseh prostih kadrovskih štipendijah v regiji JV Slovenija.

Zakaj kadrovske štipendije?

Kadrovske štipendije omogočajo, da si podjetja lahko preko dolgoročnega kadrovskega načrtovanja (štipendiranja) zagotovijo razvoj ustreznih kadrov (podpora pri izobraževanju) in na ta način spodbudijo razvoj podjetij in gospodarstva regije. Dijakom in študentom kadrovske štipendije zagotovijo takojšno zaposlitev po končanem šolanju oz. študiju. Med tistimi, ki izpolnjujejo pogoje in dosegajo merila, se delodajalec odloči po lastni presoji, upošteva lahko tudi ocene, izkušnje, osebno motivacijo in podobno.

Dodatne informacije

Več informacij o kadrovskih štipendijah lahko najdete tukaj.

Seznam prostih kadrovskih štipendij za šolsko/študijsko leto 2017/2018 najdete tukaj.

Za dodatne informacije pišite na ali pokličite na 07 33 72 988.

 

Morda vas zanima tudi:
  

Pin It on Pinterest

Share This