Razvojnemu centru Novo mesto zaupano Regijsko skrbništvo

Razvojni center bo skupaj s SPIRIT-om in 11 razvojnimi agencijami, do leta 2022, gradil mrežo za še prodornejšo Slovenijo. Gre za projekt Regionalnega skrbništva na področju internacionalizacije in tujih neposrednih investicij. Skupaj bomo opravljali različne naloge in akcije za posledično več realiziranih investicij, več delovnih mest in več izvozno orientiranih podjetij.

Primarni cilj regionalnega skrbništva je zagotavljanje ažurnih podatkov o investicijskih priložnostih, poslovnih conah in strukturi poslovnega okolja ter pretočnost informacij iz lokalnega/regionalnega nivoja na državni nivo in obratno.

Pozivamo vse, ne glede na vrsto in fazo v kateri se nahaja vaš investicijski projekt, da stopite v kontakt z nami. Bodisi gre za obstoječo, novo ali načrtovano nepremičnino (in z njo povezano dejavnostjo), bodisi za vstop v lastništvo vašega podjetja, posla ali podjetniško idejo.

Pomagali vam bomo, da bo vaša investicijska priložnost postala z vpisom v nacionalno bazo vidna investitorjem iz celega sveta. Poleg tega pa bomo vaš projekt še dodatno promovirali na različnih dogodkih namenjenih povezovanju interesa kapitala in investicijskem potencialu.

Kontaktni podatki: Aleksej Metelko, 030 304 303

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

OBJAVLJEN JE 1. JAVNI POZIV ZA VKLJUČITEV V PROJEKT PONI JV SLOVENIJA

OBJAVLJEN JE 1. JAVNI POZIV ZA VKLJUČITEV V PROJEKT PONI JV SLOVENIJA

Razvojni center Novo mesto pričenja z izvajanjem 4 mesečnega programa podjetniškega usposabljanja v okviru projekta Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija.Kako poteka postopek?Prijaviš se na javni razpis za vključitev v PONI / 17.8.2020.Za 4 mesece se zaposliš na RC...

Startup SonicMind išče nov kader

Startup SonicMind išče nov kader

Podjetniški inkubator Podbreznik je stičišče mnogih poslovnih priložnosti. Tokrat predstavljamo ponudbo podjetja Divisia d.o.o.. Gre za novo startup podjetje, ki je letos, tudi z našo pomočjo, prišlo do 54.000 EUR sredstev razpisa P2 Slovenskega podjetniškega sklada....

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This