Razvojni center na podelitvi dolenjsko-posavske gazele 2018 navdušil s sodelovanjem

Razvojni center Novo mesto je med drugim prepoznan kot ključni partner razvoja podjetništva, ponuja močan podporni ekosistem in pomeni vozlišče znanj. Naš koncept delovanja omogoča vključevanje podjetij v naše programe, ne glede na razvojno fazo podjetja, in obrnjeno, vključevanje naših strokovnjakov v procese podjetja. Ne glede na to, ali gre za začetni razvoj ideje, poslovnega modela, ali gre za startup podjetje ali pa za že uveljavljeno globalno podjetje, ki se zaveda optimizacije procesov in trenda industrije 4.0, lahko podjetje dobi od nas pomembno dodano vrednost.

V Razvojnem centru Novo mesto spretno povezujemo tri različna področja z različnimi fokusi – gospodarsko sfero, akademsko-raziskovalno sfero ter kreativne posameznike in skupine. V tem vrtincu, kjer se izmenjujejo multidisciplinarna znanja in izkušnje, se rojevajo kreativnosti ter nove ideje, rešitve in podjetja in prepričani smo, da tudi naslednja gazela.

Sicer pa z nekaterimi gazelami že odlično sodelujemo, med drugim tudi z Roletarstvom Medle, dolenjsko-posavsko gazelo 2018, katerim gredo tudi naše iskrene čestitke za to častno priznanje!

Večji del pogovora, ki ga je v okviru podelitve dolenjsko-posavske gazele 2018 na Otočcu, vodila vedno simpatična in iskriva Bernarda Žarn se je nanašal na Fablab oz. MakerSPACE iNOVOtivno MESTO, ki ga ustanavljamo skupaj s Šolskim centrom Novo mesto in bo tako imel dve enoti, obe tako rekoč na pragu naših podjetij. Dialog, povezovanje in sodelovanje med Razvojni centrom Novo mesto in Šolskim centrom Novo mesto prinaša v JV Slovenijo prvo tovrstno podporno okolje – torej fizični prostor s tehnološko opremo, ki bo na voljo za odprto delovanje, inoviranje in ki bo združeval različne kreativne skupine, posameznike, talente in entuziaste.

Zelo nas veseli pozitiven odziv podjetij na naše osvežene programe in dogodke (kot je recimo KickUP Akademija in pa ESIC 2018 – mednarodni investicijski forum ter ostale aktivnosti v okviru našega Podjetniškega inkubatorja Podbreznik) in se veselimo novih sodelovanj.

Celoten članek o našem konceptu delovanja, ki ga je pripravil Dnevnik, ena vodilnih slovenskih medijskih hiš, si lahko preberete tukaj.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

BREZPLAČNA SPLETNA USPOSABLJANJA ABC PODJETNIŠTVA

BREZPLAČNA SPLETNA USPOSABLJANJA ABC PODJETNIŠTVA

SPIRIT Slovenija je objavil napoved spletnih usposabljanj ABC podjetništva 2022 za vso Slovenijo. Usposabljanje je namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam, saj je namen opolnomočiti vse podjetnike začetnike s...

Vabilo za občine: Odprta ulica v vaši občini

Vabilo za občine: Odprta ulica v vaši občini

Na IPoP – Inštitutu za politike prostora vabijo k sodelovanju občino, ki želi z Odprto ulico preizkusiti drugačno prometno ureditev, s katero bo izboljšala pogoje za hojo in kolesarjenje in omogočila kratkoročne in dolgoročne pozitivne učinke na življenje, zdravje in...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This