Razvojni center Novo mesto zaposluje na področju turizma

Razvojni center Novo mesto v okviru svojega delovanja izvaja tudi funkcijo Organizacije za management in marketing destinacije Dolenjska. Zaradi povečanega obsega dela na projektu iščemo osebo za delo na področju turizma.

VODJA PROJEKTOV – področje turizma  ž/m

  • Kraj dela: Novo mesto
  • Zahtevana izobrazba: 6/2 ali 7. stopnja izobrazbe
  • Trajanje zaposlitve: nedoločen čas
  • Vrsta zaposlitve: polni delovni čas
  • Zahtevane delovne izkušnje: ne
  • Poskusno delo: da, 6 mesecev
  • Opis del in nalog: Sodelovanje pri oblikovanju strategije razvoja turizma za destinacijo Dolenjska. Sodelovanje pri načrtovanju in izvajanju promocijskih aktivnosti (online in offline), komuniciranje s poslovnimi partnerji, obdelava statističnih podatkov. Organizacija dogodkov, delavnic in sejemskih predstavitev. Samostojno delo na predstavitvah, sejmih ipd. Razvoj novih turističnih produktov in pomoč pri razvoju turističnih ponudnikov. Delo na ostalih s turizmom povezanih projektih.
  • Računalniška znanja: Odlično poznavanje osnovnih pisarniških orodij (MS Word, Powerpoint, Excel). Poznavanje vsaj enega orodja za obdelavo fotografij ali tiskovin. Znanja s področja urejanja spletnih strani so zaželena.
  • Drugi pogoji/ znanja/ veščine: Dobra pisno in ustno izražanje, poslovna korespondenca, smisel za estetiko. Zaželeno je (ljubiteljsko) poznavanje fotografije in obdelava le te. Poznavanje področja turizma. Sposobnost delovanja v skupini, samoiniciativnost, iskanje poslovnih priložnosti. Izkušnje na področju dela z evropskimi projekti.
  • Znanje tujih jezikov: Odlično poznavanje (pisno in ustno izražanje) angleškega jezika ter osnovna komunikacija v vsaj enem drugem tujem jeziku (nemški, italijanski, francoski).

Od novega sodelavca pričakujemo predvsem veselje do dela in željo po soustvarjanju zgodbe o uspehu.

Prijave

Svoje prijave, od 5. 2. 2021 do 11. 2. 2021, v času uradne objave prostih delovnih mest na Zavodu RS za zaposlovanje, pošljite na e-naslov: .

Morda vas zanima tudi:

10. STARTUP VIKEND Novo mesto

10. STARTUP VIKEND Novo mesto

Kdaj? 5. in 6. november 2021Kje se dobimo? Na spletu, zoom povezavo pošljemo po prijavi K udeležbi vabimo:- šole oz. učitelje, profesorje in mentorje, ki jih zanima podjetništvo in želijo podjetniške aktivnosti (krožek, podjetniški izzivi, tekmovanje POPRI…) izvajati...

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

CGP katalog

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This