Razvojni center Novo mesto zaposluje na področju turizma

Razvojni center Novo mesto v okviru svojega delovanja izvaja tudi funkcijo Organizacije za management in marketing destinacije Dolenjska. Zaradi povečanega obsega dela na projektu iščemo osebo za delo na področju turizma.

VODJA PROJEKTOV – področje turizma  ž/m

  • Kraj dela: Novo mesto
  • Zahtevana izobrazba: 6/2 ali 7. stopnja izobrazbe
  • Trajanje zaposlitve: nedoločen čas
  • Vrsta zaposlitve: polni delovni čas
  • Zahtevane delovne izkušnje: ne
  • Poskusno delo: da, 6 mesecev
  • Opis del in nalog: Sodelovanje pri oblikovanju strategije razvoja turizma za destinacijo Dolenjska. Sodelovanje pri načrtovanju in izvajanju promocijskih aktivnosti (online in offline), komuniciranje s poslovnimi partnerji, obdelava statističnih podatkov. Organizacija dogodkov, delavnic in sejemskih predstavitev. Samostojno delo na predstavitvah, sejmih ipd. Razvoj novih turističnih produktov in pomoč pri razvoju turističnih ponudnikov. Delo na ostalih s turizmom povezanih projektih.
  • Računalniška znanja: Odlično poznavanje osnovnih pisarniških orodij (MS Word, Powerpoint, Excel). Poznavanje vsaj enega orodja za obdelavo fotografij ali tiskovin. Znanja s področja urejanja spletnih strani so zaželena.
  • Drugi pogoji/ znanja/ veščine: Dobra pisno in ustno izražanje, poslovna korespondenca, smisel za estetiko. Zaželeno je (ljubiteljsko) poznavanje fotografije in obdelava le te. Poznavanje področja turizma. Sposobnost delovanja v skupini, samoiniciativnost, iskanje poslovnih priložnosti. Izkušnje na področju dela z evropskimi projekti.
  • Znanje tujih jezikov: Odlično poznavanje (pisno in ustno izražanje) angleškega jezika ter osnovna komunikacija v vsaj enem drugem tujem jeziku (nemški, italijanski, francoski).

Od novega sodelavca pričakujemo predvsem veselje do dela in željo po soustvarjanju zgodbe o uspehu.

Prijave

Svoje prijave, od 5. 2. 2021 do 11. 2. 2021, v času uradne objave prostih delovnih mest na Zavodu RS za zaposlovanje, pošljite na e-naslov: .

Morda vas zanima tudi:

Sklenili projekt Culture Twinning

Sklenili projekt Culture Twinning

Gremo v Bihać, ne gremo v Bihać. To vprašanje je kar nekaj časa viselo nad našimi glavami, sploh ker smo si res želeli pritisniti piko na koncu več let trajajočega projekta Culture Twinning - Twinning tourism promoting Cultural Heritage.Šesti in hkrati zadnji sestanek...

SEEMEET 2021 – ODPRTE PRIJAVE NA MEDNARODNO POSLOVNO MREŽENJE

SEEMEET 2021 – ODPRTE PRIJAVE NA MEDNARODNO POSLOVNO MREŽENJE

Z velikim navdušenjem vas obveščamo, da so odprte prijave na mednarodni poslovni dogodek SEEMEET 2021, katerega rdečo nit predstavlja podjetniško mreženje. SEEMEET 2021 bo potekal 20. in 21. oktobra 2021 v digitalni izvedbi (prijava). Vrsta dogodka bo omogočila...

Kulturni bazar 2021 – predstavitev platforme konS

Kulturni bazar 2021 – predstavitev platforme konS

V torek, 29. junija 2021, bo v ljubljanskem Cankarjevem domu potekal "Kulturni bazar 2021", v okviru katerega bodo predstavili konS - Platformo za sodobno raziskovalno umetnost, ki jo LokalPatriot skupaj s še osmimi partnerji vzpostavlja po celotni Sloveniji. Na...

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This