Razvojni center Novo mesto vam omogoča 10% popust za online tečaje podjetja SmartNinja. 

Zaradi epidemije novega koronavirusa se v digitalni svet seli vse, kar se tja seliti da. Med drugim tudi SmartNinja tečaji. Lekcije SmartNinja tečajev bodo tako inštruktorji izvajali preko t.i. video konferenc oziroma video klicev s tečajniki. Lekcije SmartNinja tečajev so zelo usmerjene v prakso, kar pomeni, da se tečajniki učijo programiranja (in drugih IT veščin) preko konkretnih primerov, ne (le) teorije. Med lekcijo je seveda dovoljeno (in tudi spodbujano) inštruktorja vprašati kar koli v zvezi s snovjo. V kolikor ima tečajnik kakšne težave na svojem računalniku, lahko deli zaslon z inštruktorjem, in ta mu pomaga težavo razrešiti.

Poleg video lekcij tečaja, imajo tečajniki na voljo tudi program za skupinsko komuniciranje (chat) imenovan Slack. Slack je zelo popularen med IT podjetji za komunikacijo med zaposlenimi. Na Slacku lahko naši tečajniki preko chata komunicirajo tako z inštruktorji, kot tudi z ostalimi tečajniki. Skupaj pregledujejo naloge s tečaja ter delijo zanimive in uporabne povezave, ki so jih našli na spletu.

Prvi SmartNinja online tečaji že tu!

Prvi online tečaji so že na voljo:

Če imaš pred odločitvijo za nas še kakšno vprašanje, pa piši preko kontaktnega obrazca, ali pa se prijavi na Info srečanje, ki bo prav tako potekalo preko spleta!

 

PROMOCIJSKA KODA RC NOVO MESTO JE: RC10. Kodo vpišete pri prijavi na tečaje. 

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

OBVESTILO UPORABNIKOM storitev SPOT Svetovanje

OBVESTILO UPORABNIKOM storitev SPOT Svetovanje

V času nevarnosti okužbe z virusom SARS-CoV-2 prosimo vse uporabnike storitev mreže SPOT Svetovanje, da vsa osebna svetovanja prestavijo.Uporabniki storitev naj se za nujne osebne obiske na regijskih točkah SPOT Svetovanje predhodno dogovorijo po telefonu ali...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This