Razvojni center Novo mesto d.o.o. v okviru tedna mobilnosti, ki poteka od 16. do 22. septembra 2017, vabi na regijski posvet »Mobilnost v vseh generacijskih obdobjih«.

Potovalne navade se oblikujejo že skozi otroštvo in se nadaljujejo skozi vsa generacijska obdobja, ki omogoča tudi samostojno vožnjo z avtomobilom. Se bomo odpravili na pot peš, s kolesom, javnim prevozom ali drugo alternativno obliko mobilnosti? Ali bomo raje enostavno sedli v avto, čeprav to ni najbolj gospodarno, zdravo, varno, družabno in prijazno do okolja, v katerem živimo?

Vabimo vas na regijski posvet »MOBILNOST V VSEH GENERACIJSKIH OBDOBJIH«, ki bo potekal v Kočevju, 19. septembra 2017, v okviru Evropskega tedna mobilnosti. Na posvetu vam bomo predstavili projekte, ki se lahko izvajajo v sodelovanju z vrtci, šolami, kolesarskimi društvi, … Želimo vam približati namen Evropskega tedna mobilnosti in spodbuditi k večji ozaveščenosti o pomenu trajnostne mobilnosti med vsemi generacijami in predstaviti drugačne rešitve pri prevozu in organizaciji dnevnih poti

Vključite se v široko in pisano paleto prizadevanj za spremembe naših potovalnih navad. Postanite del gibanja, katerega glavni namen je ozavestiti ljudi, da bi nekaj naredili za zmanjšanje onesnaženosti, ki jo povzroča promet. Ne gre samo za zmanjševanje onesnaženosti zraka ali hrupa, ampak tudi za izboljšanje kakovosti življenja na drugih področjih.

KDAJ: 19. 9. 2017 od 9.00 do 14.30

KJE: Turistični kompleks Jezero, Trdnjava 3, Kočevje

PROGRAM

Prijava na regijski posvet do 15. 9. 2017 na e-naslov:  ali preko spletne prijave.

Več informacij in vabilo na posvet najdete tukaj.

Se vidimo na regijskem posvetu!

Pin It on Pinterest

Share This