SCIENCEJAM PREJEMNIK POSEBNE POHVALE INŽENIRSKE ISKRE 2023

Leto 2023 je za ScienceJam prav posebno leto. Komaj drugo leto na sceni, pa smo na finale že privabili podjetniške skavte, ki so si ogledali mlade talente. Komaj drugo leto na sceni in dve ekipi, ki sta se prek nas kvalificirali na mednarodno znanstveno olimpijado VILIPO v Vilni, Litva, dobita zlati medalji! In komaj dve leti na sceni in že dobimo posebno pohvalo na prireditvi Inženirska iskra 2023!

Priznanja Inženirska iskra, ki jih podeljuje iniciativa Inženirji in inženirke bomo!, prejmejo prebojne in izvirne prakse, projekti, dogodki ali osebe, ki so pomembno prispevali k razvoju, veljavi in navduševanju za inženirski poklic in inovativnost v družbi. Izjemno ponosni smo, da so v Iniciativi ScienceJam prepoznali kot prav takšno tekmovanje! Zato bomo še boljši in drznejši!

Prejemniki Inženirskih isker so sicer še Super Glavce in Natalija Premužič, ki v Sloveniji organizirajo First Lego Ligo, Tanja Pirih za mentorstvo dijakom pri razvijanju inovativnosti, in SpaceDent s pripravo dentalne medicine za večletne človeške misije na Luno in Mars. Čestitamo vsem prejemnikom!

ScienceJam se denarno deloma napaja iz sredstev Evropske unije, stične točke EUROPE DIRECT Novo mesto, partnersko pomoč pri organizaciji pa nam nudi SPIRIT Slovenija: javna agencija, ki zagotavlja nagradni sklad.

Za več informacij obiščite spletno stran ScienceJam in našo Facebook stran, ki jo seveda lahko všečkate in delite.  

Utrinki z dogodka:

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Odprte so prijave v program iniciativa ALMA

Odprte so prijave v program iniciativa ALMA

Odprte so prijave v program iniciativa ALMAGre za 6-mesečni mentorski program, ki vključuje 2-mesečno delovno-učno izkušnjo v tujini.Iniciativa ALMA se izvaja do 31. 10. 2028. Njen namen je omogočiti mladim od 18. do 35. leta, ki niste vključeni v izobraževanje,...

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)Misija GREMO (GREen MObility) je vzorčen primer povezovanja gospodarstva, znanosti in države, s katero naša avtomobilska podjetja pospešeno prehajajo iz proizvodnje komponent in sistemov za motorje z notranjim...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This