Zaradi omejitev in negotovih razmer vezanih na situacijo Covid-19, bomo izvedli dogodek SEEMEET 2020 v celoti preko spleta.

Dogodek bo kljub spremembi ohranil svoj osnovni namen – učinkovito poslovno mreženje in sklepanje poslov. Urnik dogodka ostaja nespremenjen, le vnaprej dogovorjeni sestanki in predavanja bodo potekali digitalno.

Skladno s to spremembo se spremeni tudi kotizacija za dogodek, ki sedaj znaša SAMO 89 € (brez DDV). Kotizacija velja za vse udeležence dogodka, zadnji rok za prijavo pa je 30.9.2020.

Že prijavljenim udeležencem se bo povrnila razlika med plačano in novo kotizacijo.

SEEMEET 2020 je največji dogodek za mednarodno poslovno mreženje v Sloveniji. Dogodek predstavlja edinstveno priložnost za iskanje novih poslovnih partnerstev. Organiziran je tako, da omogoča kar največji možni izplen v tako kratkem času. Poteka na način, da si udeleženci preko spletne platforme že pred dogodkom organizirajo do 15 kratkih (25 minutnih) sestankov.

Zagotovi si svojo prisotnost že danes – PRIJAVI SE ZDAJ: http://www.seemeet.si/

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

Razvojni center Novo mesto pričenja z izvajanjem 4 mesečnega programa podjetniškega usposabljanja v okviru projekta Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija. Kako poteka postopek? Prijaviš se na javni razpis za vključitev v PONI / 17.8.2020. Za 4 mesece se zaposliš na...

Startup SonicMind išče nov kader

Startup SonicMind išče nov kader

Podjetniški inkubator Podbreznik je stičišče mnogih poslovnih priložnosti. Tokrat predstavljamo ponudbo podjetja Divisia d.o.o.. Gre za novo startup podjetje, ki je letos, tudi z našo pomočjo, prišlo do 54.000 EUR sredstev razpisa P2 Slovenskega podjetniškega sklada....

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This