SEEMEET 2023: Enostavno, hitro in ugodno sklenite nove posle preko mednarodnega povezovanja v živo!

Slovensko in mednardno poslovno okolje bo v oktobru letos ponovno zaživelo ob vrnitvi SEEMEET-a, največjega mednarodnega B2B dogodka za mreženje v Sloveniji – v živo! V svojem koledarju si označite datum 25. in 26. oktober 2023, ko se bomo zbrali v živahnem Mariboru (Minoriti) in se povezovali v okviru teme GREEN & DIGITAL. Ta pomembna tematika prežema praktično vse panoge, zato so dobrodošla podjetja iz vseh sektorjev.

Kaj ponuja SEEMEET 2023?

SEEMEET je dogodek, ki premika meje mreženja in sodelovanja ter ponuja vrsto izjemnih priložnosti za rast vašega posla.

Med dvodnevnim dogodkom se boste lahko

  • udeležili do 22 vnaprej dogovorjenih individualnih sestankov,
  • se poglobili v razsvetljujoča tematska predavanja,
  • uživali v debatah zanimivih okroglih miz ter
  • doživeli navdušujoče SEEMEET Business Gladiator pitche, ki bodo še dodatno ogreli ozračje.

V dinamičnem vzdušju boste imeli priložnost uživati v osvežujočih odmorih, očarljivem ogledu starega mestnega jedra ter kosilu in večerji, ki bodo ustvarili idealno ozračje za neformalno mreženje in druženje.

Lanski SEEMEET v številkah

Slika pove več kot tisoč besed, pravi stari pregovor in številke imajo včasih podobno lastnost. Leta 2022 je SEEMEET gostil 217 udeležencev iz 26 držav, ki so tekom dvodnevnega dogodka sklenili kar 55 poslov…in vse to preko spleta. Letošnja izvedba v živo obeta še večji uspeh! V tej zgodbi enostavno ne smete manjkati.

Enostavno, hitro in ugodno do novih poslov

Sklepanje novih poslov, predvsem na tujih trgih, je znano po svoji kompleksnosti, dolgotrajnosti in visokih stroških. To je dobro znano vsakemu, ki se je tako ali drugače že srečal z razvojem poslovanja. Potrebno je opraviti obsežno raziskavo trga, osebno dogovarjati srečanja (kar pogosto pomeni, da se moramo najprej prebiti preko prve obrambne linije odločevalcev, tajništev – večje kot je podjetje, bolj je to misija nemogoče), in načrtovati večdnevna draga poslovna potovanja, ki le redko vključujejo več kot dva, morda tri sestanke na dan. Včasih moramo potovati na drug konec sveta samo za eno srečanje. Zveni znano, kajne?

»Vendar pa obstaja alternativna pot – SEEMEET 2023, dogodek, ki svojim udeležencem omogoča najbolj enostavno, najhitrejšo in cenovno neverjetno ugodno možnost za sklepanje novih poslov, tako doma kot na tujih trgih,« pove Aleksej Metelko, vodja mednarodnega dogodka SEEMEET 2023. »Povedano še natančneje, podjetjem omogočamo, da v okviru dvodnevnega dogodka vnaprej dogovorijo do 22 sestankov, v živo, na enem mestu, in to za manj kot 200 eurov. Ob tem pa ne smemo pozabiti na vse ostale prednosti, od neformalnega mreženja, izjemnih govorcev pa do letošnjih SEEMEET Business Gladiator Pithcev, ki bodo prava poslastica,« še dodaja.

KOTIZACIJA

 

Kotizacija za SEEMEET 2023 je zasnovana tako, da podjetjem omogoča dostop do vseh aktivnosti in prednosti, ki jih prinaša dogodek. V okviru izjemno ugodne Early Bird cene (samo 199 € + DDV, na voljo do 31. julija 2023) so vrata novim poslom na široko odprta. Ne zamudite te priložnosti in se prijavite zdaj! Ob prijavi je pomembno, da čim bolje izpolnite svoj profil in označite čese se boste udeležili. Naknadno, pa si z nekaj enostavnimi kliki dogovorite tudi srečanja.

 

Po koncu obdobja zgodnje prijave velja redna cena (259 € + DDV, od 1. avgusta 2023 do konca prijav v oktobru). Vendar ne čakajte do takrat, zagotovite si svoje mesto na tem prestižnem dogodku že danes!

 

Mnenja o dogodku

»Kot nekdanji podjetnik lahko rečem, da ima tak dogodek veliko dodano vrednost. Na enem mestu namreč ponuja informacije o vstopu na tuje trge in nova poznanstva, ki lahko prerastejo v poslovna partnerstva … Ena od nalog Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo je tudi ta, da pomaga podjetjem odpirati vrata do novih poznanstev in partnerstev. To je še toliko bolj pomembno v teh gospodarsko zahtevnih časih.« Matjaž Han, minister za gospodarstvo, turizem in šport.

Rok Capl, v. d. direktorja agencije SPIRIT poudarja zavedanje, da je iskanje poslovnih partnerjev in kupcev v tujini za podjetja zelo zahtevna naloga. »Zato se ga je treba lotiti in izvajati premišljeno in sistematično … In ker temu cilju pripada tudi mednarodni dogodek SEEMEET, ga podpiramo že vrsto let,« pravi Capl in dodaja, da je dogodek odlična platforma za promocijo Slovenije, naših podjetij ter našega zelenega, kreativnega in pametnega gospodarstva.

»Dogodek SEEMEET ponuja podjetju res veliko na enem mestu – od poslovnega mreženja do predstavitve različnih poslovnih trendov in dobrih praks s strani uspešnih podjetij.« dr. Jure Knez, soustanovitelj in direktor podjetja Dewesoft d.o.o.

»Glede na 100% prodajno uspešnost dogovorov z izbranimi podjetji – se dogodka zagotovo udeležim tudi naslednje leto.« Mateja Štarkel, co-founder in vodja projektov pri podjetju Starkmat

»Sistem je deloval dobro in stopnja udeležbe se je zdela visoka. Kljub temu, da je bil dogodek virtualen, je bil velik poudarek na organizaciji B2B srečanj in mreženju – to je izjemno dragocena koristnost tovrstnih dogodkov. Resnično se že veselimo naslednjega SEEMEET-a.« Dale Kirkwood, NIVY Watch

»Dogodek SEEMEET 2022 nam je omogočil odlično priložnost, s katero smo bodisi začeli odpirati nova sodelovanja bodisi oživeli in razširili pretekla, oboje je ključno za naše delovanje.« Miha Kožuh, Vodja poslovnega razvoja, DSV Slovenija

»Odlična organizacija, elokventen in strokoven moderator, zanimiv izbor predavateljev … – ekipa Seemeet-a si zasluži iskrene čestitke! Udeleženci si pa seveda želimo, da nam mreženje prinese otipljive rezultate.« Aleksander Špiler, direktor prodaje v podjetju TPV Automotive d.o.o.

»SEEMEET je bil odličen povezovalni dogodek in priložnost za stik s slovenskimi in drugimi podjetji JV Evrope. Zelo cenim trud in prilagojen pristop organizatorjev za doseganje večje dodane vrednosti za udeležence. Moja srečanja so bila produktivna in so mi dala priložnost za povezovanje. Dogodek je bil  zelo dobro tehnično voden in vse je potekalo gladko. Dogodek je bil tudi priložnost za predstavitev avtomobilskega grozda Bolgarije.« Mariana Chavrakova, prva sekretarka, vodja oddelka za ekonomske zadeve na Veleposlaništvu Republike Bolgarije v Republiki Sloveniji

»SEEMEET se je spet izkazal, kot pravi networking dogodek… Vse pohvale organizatorjem za organizacijo in aktivacijo tako posameznikov kot podjetij, vsekakor je prihodnost dogodka SEEMEET svetla«. Boško Praštalo, specialist za mreženje, coach in lastnik licence Superbrands Slovenija

SEEMEET 2023 organizira Razvojni center Novo mesto v partnerstvu z RRA Podravje Maribor in sodelovanju z Ambasadorji dogodka ter ob podpori agencije SPIRIT Slovenija in Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport.

Dodatne informacije: Aleksej Metelko, vodja projektov, 030304303,

Utrinki z dogodka:

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Odprte so prijave v program iniciativa ALMA

Odprte so prijave v program iniciativa ALMA

Odprte so prijave v program iniciativa ALMAGre za 6-mesečni mentorski program, ki vključuje 2-mesečno delovno-učno izkušnjo v tujini.Iniciativa ALMA se izvaja do 31. 10. 2028. Njen namen je omogočiti mladim od 18. do 35. leta, ki niste vključeni v izobraževanje,...

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)Misija GREMO (GREen MObility) je vzorčen primer povezovanja gospodarstva, znanosti in države, s katero naša avtomobilska podjetja pospešeno prehajajo iz proizvodnje komponent in sistemov za motorje z notranjim...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This