SPOT Svetovanje JV Slovenija vabi vsa zainteresirana podjetja in podjetnike iz regije JV Slovenija , da se prijavite in koristite priložnost sodelovati in se predstaviti širši publiki v showroomu.

Namen showroom aktivnosti je predstavitev in promocija gospodarstva v regiji. Leta 2019 je bila na sedežu SPOT Svetovanje JV Slovenija v Podbrezniku 15, Novo mesto, postavljena razstava, ki smo jo letos digitalizirali in objavili na samostojnem zavihku spletne strani https://spotjvslo.si/showroom. Več informacij o projektu Showroom regije SPOT Svetovanje JV Slovenija  najdete na tej povezavi.

Predstavitev v showroomu je brezplačna, si pa točka SPOT Svetovanje JV Slovenije pridržuje pravico do številčne omejitve in izbire na osnovi kriterijev (starost podjetja, velikost podjetja, uspešnost podjetja).

Za dodatne informacije nas pokličite na tel. 030 700 170 ali nam pišite na e-naslov: .

 

Projekt SPOT Svetovanje JV Slovenija je financiran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

ODPRTI ŠE TRIJE VAVČERSKI POZIVI

ODPRTI ŠE TRIJE VAVČERSKI POZIVI

Slovenski podjetniški sklad je v zadnjem tednu dni odprl še tri vavčerske pozive:REVAV-1 Vavčer za pridobitev certifikatovgre za sofinanciranje pridobitve certifikatov, ki so pridobljeni na podlagi mednarodnih/evropskih/enakovrednih slovenskih standardov in shem: ISO,...

RAZPISANA DVA KREDITA SLOVENSKEGA PODJETNIŠKEGA SKLADA

RAZPISANA DVA KREDITA SLOVENSKEGA PODJETNIŠKEGA SKLADA

Slovenski podjetniški sklad je objavil dva nova razpisa kreditov: P7CV 2021 COVID - Krediti organizatorjem potovanjNamen ugodnega kredita je zagotoviti hitro in ugodno financiranje za poplačilo terjatev potrošnikov iz naslova plačil za pogodbe o paketnem potovanju iz...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This