Na Razvojnem centru Novo mesto v okviru funkcije organizacije za management in marketing destinacije Dolenjska, uspešno krepimo sodelovanje s Slovensko turistično organizacijo (v nadaljevanju STO).

V zahvalo za dosedanje uspešno sodelovanje je direktor Razvojnega centra Novo mesto, direktorici Slovenske turistične organizacije mag. Maji Pak predal simbolično darilo – fotografijo Otočca (avtorja fotografije sta Riccardo Lavezzo in Fiorenzo Calosso), ki bo krasila prostore nacionalne turistične organizacije. Ob tej priložnosti sta se pogovorila o dosedanjem delu, izkušnjah ter osvetlila načrte za prihodnja sodelovanja.

Poleg rednih srečanj v okviru makro destinacije Termalno-Panonska Slovenija, kjer smo predstavniki vodilnih destinacij slovenskega turizma aktivno vključeni v načrtovanje in izvajanje programa dela STO, načrtujemo skupne promocijske aktivnosti s področja vsebinskega digitalnega marketinga. Načrtovanje aktivnosti razvoja turizma, delo s turističnimi ponudniki in drugimi deležniki ter promocijske aktivnosti izvajamo skladno s smernicami STO ter veljavne Strategije trajnostne rasti slovenskega turizma 2017-21. Redno se srečujemo na različnih delavnicah, izobraževanjih in poslovnih dogodkih. Obveščamo pa se tudi o novostih v turistični ponudbi, prihajajočih prireditvah in drugih novicah s področja turizma in destinacije. V zadnjih letih smo sodelovali oz. bili prisotni na različnih dogodkih v organizaciji STO, kot so npr. Dnevi Slovenskega turizma, Digitalna akademija v turizmu, 1. slovenski turistični hackathon ipd. Z letošnjim letom sodelujemo tudi pri projektu Evropske destinacije odličnosti, saj je ob uspešni kandidaturi destinacija Dolenjska prejela naziv »Finalistka Evropske destinacije odličnosti 2019 – turizem dobrega počutja«.

S Slovensko turistično organizacijo bomo v okviru 22. Slovenskega turističnega foruma na Dnevih slovenskega turizma, 13. novembra 2019, sodelovanje še poglobili s slavnostnim podpisom partnerskega dogovora.

Utrinki z dogodka:

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This