Srečanje Regionalne razvojne mreže in odborov Razvojnega sveta Jugovzhodne regije

V torek, 04. 12. 2018 je potekalo srečanje regionalne razvojne mreže in odborov Razvojnega sveta Jugovzhodne regije. Namen srečanja je bilo predstaviti izvajanje dogovora za razvoj regije JV Slovenija in pomembnejših projektov, predstaviti cilje kohezijske politike EU 2021-2027, opredeliti nadaljnje korake procesa priprave Regionalnega razvojnega programa 2021-2027 (RRP) ter skozi delavnico prepoznati ključne deležnike pri pripravi strateškega dokumenta RRP in določiti načine kako vključiti javnost v proces priprave strateškega dokumenta.

Srečanje je bilo zelo uspešno, saj smo skozi delavnice, prepoznali nove deležnike, ki bi lahko z novimi idejami in svežim pogledom, zelo pripomogli pri oblikovanju ključnega dokumenta na nivoju regije. V nadaljevanju nas čaka še izvedba delavnice, na kateri bomo osvežili vizijo in strateške razvojne cilje regije JV Slovenija za novo finančno perspektivo.

Vse aktivnosti, ki jih izvajamo pri pripravi Regionalnega razvojnega programa 2021-2027 za regijo Jugovzhodna Slovenija, bomo redno objavljali na naši spletni strani, zato vas vljudno vabimo k prebiranju in sodelovanju.

Utrinki z dogodka:

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Projekt WONDER – otrokom prijazne destinacije

Projekt WONDER – otrokom prijazne destinacije

Projekt WONDER – otrokom prijazne destinacije Razvojni center Novo mesto je partner v mednarodnem projektu »WONDER«, v okviru katerega izvajamo aktivnosti za povečanje privlačnosti in konkurenčnosti destinacije.  V projektu se skupaj s partnerji (Fano, Cervia, Herceg...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This