Študij MENEDŽMENTA in ORGANIZACIJE

Obvladovanje in prilagajanje dela je v današnjem času nenehnih sprememb eden glavnih izzivov organizacij, ki potrebujejo ljudi s primernimi kompetencami, uporabnimi znanji ter predvsem s sposobnostmi samostojnega, sistemskega, logičnega in analitičnega razmišljanja.

Na Fakulteti za organizacijske študije v Novem mestu (FOŠ) se teh potreb zavedamo, zato:

  • izvajamo študijske programe Menedžment kakovosti na prvi (VS), drugi (MAG) in tudi tretji (DR) stopnji,
  • z vsebinami študijskih programov na svoje študente prenašamo znanja, s katerimi razvijajo in izostrujejo svoje strokovne, organizacijske in vodstvene sposobnosti, ki so potrebne za učinkovito vodenje in upravljanje kakovosti v dinamičnem poslovnem okolju,
  • zaupajo nam številne organizacije, s katerimi imamo sklenjena strateška partnerstva in zagotavljajo učinkovito sodelovanja pri razvoju in prenosu najnovejših znanj s področja organizacijskih študij.

Študij na FOŠ je posebej PRILAGOJEN ZAPOSLENIM, saj s kombiniranim načinom izvajanja (del študija poteka NA DALJAVO, del pa se izvaja fizično na fakulteti) svojim študentom omogočamo prilagoditev in lažjo uskladitev študija s svojimi službenimi, družinskimi in drugimi obveznostmi.

Fakulteta vsak mesec organizira ON-LINE informativni dan. Datumi so redno objavljeni na www.fos-unm.si. Ponujamo pa tudi možnost individualnega svetovanja, na katerem se osebno pogovorimo o konkretnih vprašanjih in možnostih.

Več o študijskih programih si lahko ogledate tudi na spletni strani https://www.fos-unm.si/si/programi/.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Učenje je življenje – naj krepi in radosti!

Učenje je življenje – naj krepi in radosti!

Učenje je življenje – naj krepi in radosti!Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki je podaljšana roka Evropske komisije in deluje pod okriljem Razvojnega centra Novo mesto, se bo tudi letos pridružila projektu TEDNI VSEŽIVLJENSKEGA UČENJA (TVU), kampanji na...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This