Naši SPOT svetovalci so se udeležili usposabljanja

Svetovalci Slovenske Podjetniške Točke (SPOT) izvajajo celovite podporne storitve za potencialne podjetnike in mikro, mala in srednje velika podjetja, registracijo novih podjetij, usposabljanja in delavnice ter aktivnosti za spodbujanje podjetništva v regiji.

Da so vsebine in aktivnosti strokovne, se usposabljanj udeležujejo tudi svetovalci sami. Javna agencija SPIRIT Slovenija je za vse SPOT svetovalce pripravila predstavitev metod dela za spodbujanje ustvarjalnosti, kreativnosti in podjetnosti med mladimi ter predstavila koncept sistema eMA SOS za podporo podjetjem.

Ustvarjalnost je sicer mogoče razvijati, vendar pa potrebuje primerno okolje, ki spodbuja nastanek novih idej in radovednost ter raziskovanje. Predavatelj doc. dr. Blaž Zupan z Ekonomske fakultete v Ljubljani je poudaril, da sta poleg ustvarjalnosti nujno potrebni še ambicija in akcija, če želimo, da naša ideja uspe.

Na usposabljanju smo ob gradnji stolpa iz špaget tudi sami razvijali ustvarjalnost in se tako povezali za še boljše delovanje Slovenske podjetniške točke JV Slovenija.

Utrinki z usposabljanja:

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Startup SonicMind išče nov kader

Startup SonicMind išče nov kader

Podjetniški inkubator Podbreznik je stičišče mnogih poslovnih priložnosti. Tokrat predstavljamo ponudbo podjetja Divisia d.o.o.. Gre za novo startup podjetje, ki je letos, tudi z našo pomočjo, prišlo do 54.000 EUR sredstev razpisa P2 Slovenskega podjetniškega sklada....

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Ljubljanska cesta 26
SI-8000 Novo mesto

OBČINE

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Pin It on Pinterest

Share This