5. Podjetniški izziv mladim

V torek, 8. maja 2018 je na Gimnaziji Novo mesto potekal uvodni dogodek 5. PODJETNIŠKEGA IZZIVA MLADIM, ki se izvaja v okviru programa Izobraževanje podjetnikov, ki ga vodi Razvojni center Novo mesto d.o.o. v sodelovanju z dolenjskimi občinami Novo mesto, Škocjan, Mirna Peč, Šentjernej in Šentrupert.

O izzivu

Tokratni izziv je podala Mestna občina Novo mesto. Podžupan Boštjan Grobler je predstavil projekt olimpijskega centra Velodrom, ki se bo v dveh prilagodljivih etažah razprostiral na več kot 110.000 m2, vseboval notranjo 250 m krožno kolesarsko stezo in 200 m tekaško progo s štirimi stezami. Prostore  bo možno preurediti za različne športne discipline (tenis, košarka, rokomet, odbojka ipd.).

Sodelujoči

Pri 5. izzivu sodelujejo Ekonomska šola Novo mesto, Šolski center Novo mesto, Gimnazija Novo mesto, OŠ Grm in OŠ Drska. Osnovnošolci in srednješolci, razvrščeni v sedem ekip, bodo s svojimi mentorji do 4. junija razvijali marketinški načrt za nov športni objekt Velodrom v Novem mestu.

Želimo jim veliko inovativnih idej, navdiha, podjetniške resnosti in otroške igrivosti pri reševanju tokratnega izziva.

Utrinki z dogodka:

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Jubilejni 10. Startup vikend Novo mesto

Jubilejni 10. Startup vikend Novo mesto

V petek in soboto, 5. in 6. novembra 2021, je skupno 120 osnovno- in srednješolcev razvijalo podjetniške ideje. Mlade so skozi proces oblikovanja in razvoja podjetniške ideje vodili zunanji in šolski mentorji. Kljub spletni izvedbi so udeleženci na šolah osvojili...

10. STARTUP VIKEND Novo mesto

10. STARTUP VIKEND Novo mesto

Kdaj? 5. in 6. november 2021Kje se dobimo? Na spletu, zoom povezavo pošljemo po prijavi K udeležbi vabimo:- šole oz. učitelje, profesorje in mentorje, ki jih zanima podjetništvo in želijo podjetniške aktivnosti (krožek, podjetniški izzivi, tekmovanje POPRI…) izvajati...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Ljubljanska cesta 26
SI-8000 Novo mesto

OBČINE

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Pin It on Pinterest

Share This