Vabilo k poslovni delegaciji s področja trajnostnega turizma, digitalizacije in marketinga na Bavarskem, 21. – 24.4.2020, Nemčija

Slovensko-nemška gospodarska zbornica v Sloveniji v sodelovanju z bavarskim Ministrstvom za gospodarstvo, razvoj zvezne dežele in tehnologije in partnerjem TUM-Tech GmbH od 21. in 24. aprila 2020 organizira izhodno gospodarsko delegacijo s področja turizma na Bavarsko. Delegacija bo osredotočena na področja trajnosti, digitalizacije in marketinga v turizmu.

V sklopu delegacije v Nemčijo bodo predstavniki slovenskega turizma spoznali bavarske regije in strategije ter obiskali bavarska podjetja. Namen delegacije je predstavitev sodobnih praks na Bavarskem, predstavitev industrije 4.0, pridobivanje novih poslovnih kontaktov ter poslovno mreženje med slovenskimi in bavarskimi turističnimi predstavniki. 
Okvirni program poslovne delegacije najdete v priponki tega maila in je še v dopolnjevanju.

Vabimo vse zainteresirane predstavnike slovenskega turizma k udeležbi na gospodarski delegaciji na Bavarsko. Vašo prijavo – natančno izpolnjen priloženi vprašalnik* pošljite najkasneje do 26. 2. 2020 na e-naslov:

Število prostih mest je omejeno. O končnem izboru udeležencev bodo vabljena podjetja in organizacije obveščena predvidoma v začetku aprila.
Stroške gospodarske delegacije krijejo bavarsko Ministrstvo za gospodarstvo, razvoj zvezne dežele in tehnologije in sodelujoča bavarska podjetja ter vključujejo: organizacijo in izvedbo delegacije, prevajalske storitve, transferje, nastanitev in prehrano za vse dni (zajtrk, kosilo in večerja).

Kotizacija

Kotizacija znaša 340 EUR + DDV na osebo in jo plačajo udeleženci.

Stroške letalskega prevoza krijejo udeleženci sami.

Informacije

Dodatne informacije: Špela Lampe, zunanja sodelavka za projekte
M: 030 362 376
E:

PODATKI O DOGODKU:

Kdaj: 21. do 24. april 2020

Kje: Nemčija

Dokumenti

Slovensko-nemška gospodarska zbornica s sedežem v Ljubljani je del globalne mreže bilateralnih nemških gospodarskih zbornic, ki se nahajajo v več kot 90 državah po svetu. S ciljem spodbujanja trgovinskih in poslovnih odnosov med Slovenijo in Nemčijo je zbornica, od svoje ustanovitve leta 2006, prvi naslov za nemška podjetja in združenja glede informacij o slovenskem trgu in prvi naslov za slovenska podjetja ter združenja glede informacij o nemškem trgu.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

OBISK MINISTRA DR. IGORJA PAPIČA

OBISK MINISTRA DR. IGORJA PAPIČA

Razvojni center (RC) Novo mesto je v petek, 15. 7. 2022, obiskal minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Igor Papič s sodelavci in v družbi župana Mestne občine Novo mesto mag. Gregorja Macedonija.Uvodoma ga je direktor RC Franci Bratkovič seznanil z...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This