Informacijska točka Europe Direct Novo mesto je v soboto, 13. 6. 2020, skupaj s Planinskim društvom Krka in Društvom novomeških študentov organizirala pohod na Gospodično v okviru promocije kohezijskih sredstev. Odziv je bil odličen, saj se je pohoda udeležilo kar 105 pohodnikov, vsi pa so zadovoljni ugotovili, da EU pušča pečat na našem območju in pomaga pri prepoznavnosti regije ter skrbi za dvig kvalitete življenja. 

Projekti podprti v okviru evropske kohezijske politike predstavljajo enega izmed bolj otipljivih dokazov vpliva EU na naša življenja.

A le dobra tretjina državljanov pozna projekte, ki so bili v njihovi regiji sofinancirani z EU sredstvi.

Verjamemo, da vseh 105 pohodnikov, ki so se udeležili našega sobotnega dogodka, ve, da je bila planinska koča na Gospodični obnovljena tudi s pomočjo EU sredstev, na ta način pa se je dvignila kakovost in konkurenčnost tovrstne turistične ponudbe pri nas na Dolenjskem.

Hvala vsem za obisk ter vsem sodelujočim partnerjem za izpeljan dogodek. 

EU sredstva, vaše doživetje!

MEDIJSKI PRISPEVKI: 

Radio Krka 

Vaš Kanal 

Daljši Youtube prispevek Radia Krka 

 

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Razvojne spodbude v letu 2021

Razvojne spodbude v letu 2021

Razvojne spodbude v letu 2021 Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo bo v letu 2021 gospodarstvu namenilo skupno 659,3 milijonov evrov sredstev. Od tega bo iz naslova nepovratnih sredstev na voljo 248,8 milijonov evrov ter 410,5 milijonov evrov povratnih...

Investicijska priložnost – Grad Gradac

Investicijska priložnost – Grad Gradac

Investicijska priložnost – Grad Gradac Grad Gradac je eden najbolj ohranjenih srednjeveških utrdb v Beli krajini in ponuja visoko stopnjo zasebnosti. Nahaja se namreč na čudovitem otočku, obkroženem s počasi tekočo reko – dostop do celotnega posestva pa je mogoč le...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This