Kaj je virtualna pisarna?

Virtualna pisarna predstavlja najem poslovnega naslova in je odlična rešitev za sodobnega podjetnika s katero lahko izredno hitro in ugodno reši svoj problem poslovnega naslova in registracije podjetja. Gre za odlično rešitev, ko iz različnih razlogov ne želi, ne more ali noče imeti sedeža podjetja na svojem domačen naslovu.

Na najeti poslovni naslov potem prejemate vso poslovno pošto, ste o njej tudi sproti obveščeni po e-pošti (lahko prejmete tudi skene same pošte) in končno se vam vsa pošta lahko tudi fizično prepošlje na želeni naslov. In kar je najbolje, cena najema virtualne pisarne znaša od 15€/mesec.

Komu je virtualna pisarna namenjena?

Virtualna pisarna je namenjena:

  • Vsem, ki potrebujejo poslovni naslov in od (so)lastnikov stanovanja oz. poslovnega prostora ne morete pridobiti soglasja za opravljanje dejavnosti.
  • Vsem podjetnikom, katerih prostori ne izpolnjujejo kriterijev za poslovne prostore in posledično ne morejo dobiti obratovalnega dovolila.
  • Vsem podjetnikom, ki svoje delo opravljajo od doma in ne želijo ali ne morejo imeti na domačem naslovu sedeža podjetja.
  • Podjetnikom, ki ne potrebujejo lastne pisarne, potrebujete pa poslovni naslov za registracijo podjetja.
  • Vsem, ki delajo od doma in želijo ustvariti vtis, da so resno in kredibilno podjetje, ki ima svoj sedež na ugledni poslovni lokaciji.
  • Vsem, ki imajo naslov podjetja v manjšem kraju in želijo ustvariti vtis, da poslujete v mestu.
  • Vsem podjetnikom, ki svoje delo opravljajo pretežno na terenu in bi jim ustrezalo, da nekdo zanje prevzame pošto.

Za podjetnike, ki jim njihova dejavnost omogoča poslovanje s pomočjo sodobnih tehnologij, je virtualna pisarna enostavna, fleksibilna in stroškovno ugodna poslovna rešitev, ki omogoča hitro ureditev obveznosti, povezanih s poslovnim naslovom.

Poslovni naslov virtualne pisarne se nahaja v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, Podbreznik 15, 8000 Novo mesto, kjer vam nudimo tudi kakovosten coworking prostor in možnost najema sejnih sob po izredno ugodnih cenah.

Cenovno ugodna poslovna rešitev

Če želite optimizirati stroške poslovanja vašega podjetja, je virtualna pisarna odlična rešitev. Virtualna pisarnja je primerna za bodoče in obstoječe podjetnike, ki iz različnih razlogov ne želijo ali ne morejo imeti poslovnega naslova na svojem domačem naslovu, hkrati pa želijo zmanjšati oz. optimizirati stroške poslovanja. V informacijski dobi poslovna komunikacija poteka pretežno preko spleta (elektronske pošte) in telefona. Kljub temu pa podjetnik občasno potrebuje tudi poslovni prostor v katerem sprejme svoje stranke in poslovne partnerje, da z njimi opravi sestanek. A najem oz. nakup poslovnega prostora zgolj za občasne sestanke je velik in nepotreben strošek, ki se mu lahko izognete z najemom virtualne pisarne. Virtualna pisarna vam namreč omogoča najem poslovnega naslova po izredno ugodni ceni, brez da bi vam bilo potrebno najeti oz. kupiti fizično pisarno. Na ta način prihranite ne le večji del najemnima oz. kupnine za poslovni prostor, pač pa se izognete tudi visokim stroškom vzdrževanja poslovnih prostorov.

Virtualna pisarna hkrati omogoča, da vaše podjetje registrirate v poslovni stavbi na ugledni poslovni lokaciji v Novem mestu, in ne na vašem domačem naslovu, s čimer dajete vtis resnega, kredibilnega in uglednega podjetja. Da bo vaše podjetje lahko kredibilno in ugledno tudi takrat, ko imate sestanek z vašimi poslovnimi partnerji in strankami, vam v okviru virtualne pisarne nudimo tudi ugoden najem sejnih sob in coworking prostora za občasno delo ali sestanke. Stroški poslovanja vašega podjetja se zaradi najema virtualne pisarne bistveno zmanjšajo, hkrati pa vam dajejo vse ugodnosti oz. prednosti, ki jih ima najem oz. nakup fizične pisarne. In kar je najboljše, naše sejne sobe in coworking prostor se nahajajo na enakem naslovu in v stavbi, kjer se nahaja naša virtualna pisarna in kjer bo registrerano tudi vaše podjetje.

Je virtualna pisarna optimalna rešitev za vaše podjetje?

Še niste prepričani, da je virtualna pisarna optimalna rešitev za vaše podjetje? Vabljeni k prebiranju tega prispevka, ki vam bo pomagal odgovoriti na vaše vprašanje. Za vsa ostala vprašanja vezana na virtualno pisarno pa lahko kontaktirate našega sodelavca Simona Jeraja, ki vam bo z veseljem pomagal z vsemi potrebnimi informacijami.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

SLOVENSKI PODJETNIŠKI SKLAD PONOVNO OBJAVIL 13 VAVČERSKIH POZIVOV

SLOVENSKI PODJETNIŠKI SKLAD PONOVNO OBJAVIL 13 VAVČERSKIH POZIVOV

SLOVENSKI PODJETNIŠKI SKLAD PONOVNO OBJAVIL 13 VAVČERSKIH POZIVOV Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS) je v petek, 12.02.2021, v Uradnem listu RS št. 19/2021 in na spletni strani SPS-a objavil 13 javnih pozivov za vavčerje, ki jih bodo lahko koristila...

Brezplačen 16-urni tečaj: Poslovna angleščina – online

Brezplačen 16-urni tečaj: Poslovna angleščina – online

Brezplačen 16-urni tečaj: Poslovna angleščina – online SPOT Svetovanje JV Slovenija vabi na brezplačen 16-urni online tečaj POSLOVNA ANGLEŠČINA. Tečaj tujega jezika je namenjen podjetjem, podjetnikom in potencialnim podjetnikom iz JV Slovenije. Izveden bo v dveh...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

CGP katalog

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This